reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

Sergi brzuszek na medal a figurka podobna do mojej też tak malec mi się układa i podobnie się widzę ale pempek naprawdę ja już dawno nie mam a ty masz śliczny słyszałam że jak pępek jest długo wklęsły to napewno nie grożą ci rozstępy to fajnie... a mnie tak jak i kote chyba boli w okolicy bo właśnie strasznie mam rozciągnięty pozazdrościć :-)

reklama
Dzięki dziewczyny, za miłe słowa. Ostatnio się śmiałam bo mój wujek, jak się dowiedział w którym jestem miesiącu, to się zapytał : "co ty tam masz chomika?" Myślałam że padnę ze śmiechu. Ale serio mówiąc, to czekam z niecierpliwością na USG, bo sama jestem ciekawa gdzie ten mój Adaś się tam chowa i czy szytko z nim dobrze. Czytałam że może być tak że przy tyłozgięciu macicy, dzidzia się tak chowa i brzuch jest mniejszy.

Serg, powiem ci że z przodu to w ogóle nic nie poznać, ładne wcięcie i kształtny brzusio.. Jeśli wierzyć w przesądy to chyba chłopczyk ;)

sergi Gabrysiątko ma śliczny domek!!:-):-ja też jeszcze "mam" pępek ale coraz płytszy hehe :-D także gosia mam pępek i rozstępy też:) dokładnie w tych samych miejscach co moja mamuśka także geny dały o sobie znać;/

Gosia może i "coś w tym jest", bo ODPUKAĆ rozstępa na razie ani jednego nie mam :no: I oby tak pozostało!!! :laugh2:
Nastazja ja tez słyszałam, że przy tyłozgięciu brzuszki sa mniejsze, bo i dziecko jakby bardziej "wewnątrz" się chowa przez to :tak:

Sergi brzuszek na medal a figurka podobna do mojej też tak malec mi się układa i podobnie się widzę ale pempek naprawdę ja już dawno nie mam a ty masz śliczny słyszałam że jak pępek jest długo wklęsły to napewno nie grożą ci rozstępy to fajnie... a mnie tak jak i kote chyba boli w okolicy bo właśnie strasznie mam rozciągnięty pozazdrościć :-)

Niestety mój pępek jest wklęsły a rozstępy niesamowicie głębokie :/

Żabcia - brzuszek super , nie widac kg wszystko jest na swoim miejscu:tak:
Sergi - brzuszek bardzo pokazny:-)pępek podobny do mojego:-Di wcale nie chce mi sie uwypuklić:tak:
Tak patrze na te wasze brzuszki i jestem w szoku:szok: jak nasze ciało sie zmienia ,nie dawno pokazywalysmy brzuszki z 12.tc i leciutkie wypukłosci a teraz ???? Mamuśki Pierwsz Klasa:tak:

teraz to jesteśmy ciężarówki, jak się patrzy, a za chwilę małe tiry się z nas zrobią :-D

ja mam pępek już wypukły, choć zależy od dnia i od tego, jak się mały ułoży, czasem jest troszkę wklęsły, a póki co rozstępów nie mam i oby tak zostało.

reklama
Do góry