reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

reklama
Nastazja tylko pozazdrościć Ci takiego przyrostu wagi, a brzusio jaki zgrabniutki :-)

A to mój brzucholek 28 tydz 2 dzień

IMG_1825.JPG

Dziwczyny naprawdę dziękuję za miłe słowa tylko kobieta umie kobiecie DOGODZIC :-D trochę miłych słów i na duszy odrazu lepiej może razem z wami jakoś dobrnę do końca z uśmiechem

Nastazja brzuszek masz poprostu... brak słów chudzinko

Ja wyglądam jakbym połkneła arbuza a ty tylko dużego grejfruta :-D ślicznie

przypomniało mi się ostatnio właśnie jak koleżanka mi powedziała Gosia!!!! przecież już raz ci mówiłam a ty ciągle nie słuchasz że arbuz się gryzie a nie łyka w całości :-D:-D:-D

Nastazja, Kobieto, gdzie Ty tego Adasia mieścisz?... ;-) Brzusio masz jakbyś za dużo pojadła... :laugh2: Po porodzie będzie płaściutki jak deska - zazdroszczę... :zawstydzona/y:

Żabcia brzucholek śliczny, książkowa "piłeczka" :tak: Tylko uśmiechu mi brakuje na zdjęciu ;-)

To i ja "się wstawię"... Dawno mnie nie było tutaj ;-)

Waga na dzień dzisiejszy - 6kg na plusie :zawstydzona/y: (początek 29 tyg. ciąży)
obwód brzucha na wysokości pępka - 107cm! :szok:

1.1.jpgZobacz załącznik 392347

reklama
Kota mój się robi już co raz płytszy... Niewiele mu brakuje, żeby "wyskoczyć" ;-)

No i zaczyna mi się robić ta kreska ciemna na brzuszku, tylko akurat na tych fotkach niewiele widać ją ;-)

Do góry