reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

reklama
Dzięki ;) Chociaż ja już widzę dużą różnicę, jestem ciekawa ile maleństwo już waży i mierzy, bo po tatusiu może być duże..

Oczywiście, że jest różnica! Brzuszek jest jak najbardziej ciążowy! Chodziło mi o to, że należysz do tych kobiet, którym razem z ciążą nie rośnie oponka itd., a jedynie brzuszek :)

ja też wpadam w kompleksy...., bo jak należę własnie do tych co rosną całe a nie tylko brzuszek;p;p oj masakra.. chyba nigdy w życiu tak nie bedę wyglądała:) super brzusio:) a do tego przytyłam już chyba coś koło 7 kg.. ehhh choć to i tak pikuś w porównaniu z pierwszą ciążą:)

Nastazja faktycznie można mieć kompleksy jak się patrzy na Twoje zdjęcia:zawstydzona/y:. Brzusio jest śliczniutki i faktycznie widać różnice.:-)
U mnie kilogramy rozkładają się nie tylko na brzuchu, ale również na biodrach, piersiach i innych częściach ciała, z czego jakoś bardzo nie jestem zadowolona, bo wolałabym, aby tylko brzuszek powiększał się :)

reklama
Klariss, mi znacznie bliżej do Twoich kształtów niż do Nastazji. I niech tak będzie. Każdy brzuszek ma swój indywidualny urok :) Dzisiaj śmiałam się do M., że jak byłam gruba, obawiałam się, że ludzie pomyślą, że jestem w ciąży, a teraz, kiedy zeszczuplałam i zaszłam w ciążę zastanawiam się, czy nie myślą, że jestem zwyczajnie gruba XD
Ale kupiłam na wyjazd polar w rozmiarze...S! I jakoś mi się humor od razu poprawił :D

Asko_ +7 to chyba norma na naszym etapie, przynajmniej takie odniosłam wrażenie czytając posty. Ja też zbliżam się do tego wyniku :)

Dagne, super pamiątka. Mój M. zabiera się do zrobienia fotki w tym stylu, ale znając go przypomni sobie o tym gdzieś tak za rok ;)

Do góry