reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

reklama
A ja mam nadzieję, że to ostatnie zdjęcie (i to kiepskiej jakości ;p) z brzuszkiem :)
Nie, że go nie lubię, ale już mi ciężko i bardzo bym już chciała przytulić córcię :)
Aha: +21kg :/
Zdjęcie08.jpg

Dagne przepraszam bardzo ale gdzie ty cholera masz te 21 kg??? chyba jak sobie w buty włożysz jakieś obciążniki;p;p, piękny brzuszek, i jak już nisko:)

Asko ma rację. Dagne, wszystko musiało pójść w brzuszek :)

Ja też już zakończyłam swoje sesje porównawcze. Sądzę, że brzuch jeszcze mi urósł, ale nie widać tego na tej ostatniej fotce...

23-28-31-33-35-38-40tc.jpg

Następna fotka płaskiego brzucha XD Ale możecie się nie doczekać.... XD

Ostatnia edycja:
Mła widać ogromną róznicę między 38 a 40 TC:szok:

Kochana, z całym szacunkiem do Twojego ślicznego brzuszka... ale chciałabym już widzieć u Ciebie taki brzuszek jak u Tofiki:-D

Dange, brzusio prześliczny i pewnie już niedługo zobaczysz swoje maleństwo bo brzusio już niziutko:tak:

Dzięki dziewczyny, ale serio 21 jak byk ;p a tam - zrzucę :)

Mła - zawsze podziwiałam Cię, że ciągle masz te same spodenki :) jak dla mnie bomba :) i spokojnie - płaski będzie za jakiś czas :) dodamy razem :)

reklama
MamoOskarka, ja muszę być ślepa, bo naprawdę nie widzę różnicy na fotce, choć po kurtce, która już nie chce się dopiąć wiem, że jednak brzuchol urósł.

A co do płaskiego brzucha, on chyba nigdy nie był taki zupełnie płaski, więc na wiele nie liczę XD

Ostatnia edycja:
Do góry