reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

Jeny!!!! :szok: Tofika - Ty kochana byłaś w ciąży????? o ja jestem załamana... Twój brzuś to rewelacja :)
Ja mam wokoło pępka rozstępy - wyszły mi 2 tyg temu!!! i nadal mnie swędzi brzuszek...

reklama
tofika cud miód i orzeszki, ja sie nawet nie nastawiam na taki;p;p moje fałdki z przed ciaży wrócą:D ale Ty kochana jak na taki krotki okres po porodzie to wygladasz superrrr

Kupinosia, Milva no i Asko brzuszki rewelacja, kazdy ma swoj urok i pieknie wam z nimi :tak:

Tofika ja pierdziele....ale masz brzusio :szok: normalnie jakbys nigdy w ciazy nie byla! Ja to o takim to moge pomarzyc :no:

Tofika brzuszek poporodowy godny pozazdroszczenia!!
ale Ty taka drobniutka byłaś więc szybko poszło, myślę, że nasze mamusie szczypiorki (kota, Nastazja) też szybciutko dojdą do siebie!!
asko a Twój brzuszek faktycznie malutki się wydaje, więc gdzie te 16kg ??

Dziewczyny cięzarówki - Asko, Mliva, Kupinosia ...macie piekne brzuszki!

A Tofika...OMG!!! Jest sie czym chwalić! Jesteś w świetnej formie! Ja sie zgadzam z Inka, że mamy szczypiorki pewnie super szybko sie ogarną!

reklama
Asko - przesłodki ten Twój brzusio!!!
Tofika - zazdroszczę szybkiego powrotu do formy..mój brzuchal niby spadł, ale takie rozstępy mi znów wyszły (tradycyjnie po porodzie), że szok:zawstydzona/y::szok:

Do góry