reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

Akasiam ale mega brzusio!!!!

A_gala ty też taka chudzina jak ja. Ja wystarczy że zjem śniadanie i taki obrazek odrazu się zmienia :)

reklama
Mój brzuch jeszcze wciąż jeszcze nie urósł, może to trochę ze względu na tyłozgięcie. Mieszczę się w większość spodni, w zasadzie jedyne, co czuję w dotyku, to to, że miejsce tuż nad miednicą, które u mnie zawsze było raczej wklęsłe, teraz jest "płaskowyżem", ale wciąż jeszcze nie ma się czym chwalić na zdjęciu;)

no to ja się pochwalę, chociąż czm to ja nie wiem.. mam 176 cm i waga na dzień w którym zrobiłam test to 72,8. Poki co wahania w granicach max 0,5 kg raz wiecej raz mniej no ale jak sie lata za rocznym szkrabem to tak jest. Mam nadzieję że tym razem uda mi się zmieścić max w 14 kg bo przy młodym przytyłam mega dużo ale teraz zaczynam trochę niżej, no i już nie pozwalam sobie tak jak z młodym. Mądry Polak po szkodzie;p;p. Na szczęście z nawiązką straciłam już po 5 miesiącach wszystko.

Dziewczyny Wy tu jesteście takie szczuplutkie, że ja ze swoim brzuchem, który jeszcze nie zdążył wrócić do formy po ostatniej ciąży nie mam się co narazie pokazywać. A swoją drogą to wydaje mi się, że tym razem brzuszek mi zaczął się zaokrąglać znacznie szybciej, już mam taki jak w pierwszej ciąży początkiem 5 miesiąca...strach się bać jak to będzie pod koniec ciąży ;)

A jeśli chodzi o wagę, to może dobrze, że narazie mam wyczerpana baterię w swojej wadze łazienkowej...nie przysparza mi dodatkowego stresu na co dzień ;) Pewnie jak mnie u gina zważa na następnej wizycie 6 czerwca, to zostanę w szoku ;)

Witajcie :-)
Moj brzuszek rosnie z dnia na dzien:tak: Zaczal sie pojawiac w 12tc :tak:

12tc (1)-2.JPG
Pozdrawiam:-)

Ja zaczynałam z wagą 48 kg 163 cm wzrostu i jak narazie waga bez zmian, ale widać mięśnie już puściły, bo już lekko wystaje i ciężko go wciągnąć.

reklama
Nastazja, u mnie jest dokładnie to samo, tzn nie wiem, czy waga skoczyła do góry, myślę, że tak, ale o tym przekonam się dziś na wizycie. Co do brzuszka, to zauważyłam, że lekko wystaje i ciasno mi w jeansach.

maxwell80, ale ładnie wyglądasz :tak: :-)

czarnykot, śliczny brzusio :-)

Do góry