reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
Marcioszek faktycznie nasze brzusie porównywalne :) Twój może ciut większy - ale ciężko tak przez fotkę ocenić ;)

Femme jak to tylko +5 kg ;o

Dzięki dziewczyny. :-) No właśnie wszyscy mi mówią, że wyglądam jakbym sobie piłkę włożyła pod bluzkę. Nie ukrywam, że już mi ciężko z nim. Zawsze byłam dość drobna i teraz ciężko mi jest dużo rzeczy zrobić. No i skóra jest strasznie napięta, a rozstępy swędzą niemiłosiernie. Do 30t.c. ich nie miałam, a teraz praktycznie cały brzuch pod pępkiem jest w rozstępach :-(

Marcioszek to widze że i z rozstępami u nas podobnie - u mnie może jeszcze nie cały brzuch ale są duże mimo że smaruje namiętnie, no i dzięki bogu nie swędzą ale to akurat może zasługa bio oil..

Megami, przybij piątkę! coś czuję, że będę na równo z Tobą...

licja, Doggi, Marcioszek - kazdy cudny :tak:

mi sie okropnie czerwona skora na brzuchu zrobiła. teraz widać, że już naprawdę cierpi z naciągnięcia :-(

mój w koszuli do szpitala... chyba od razu po porodzie się dopnę, co? ona się nie naciąga, bo jest to taka cienka flanela, ale rozmiar wiekszy był za szeroki w ramionach.
WP_20141210_002.jpgWP_20141210_006.jpg
ja już nie pamiętam jak mój brzuch wyglądał od razu po urodzeniu. wiem tylko, że strasznie mnie brzydził w dotyku, bo taki miękki flak był :-D

Załączniki

• WP_20141210_002.jpg
    WP_20141210_002.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 71
  • WP_20141210_006.jpg
    WP_20141210_006.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 71
reklama
sprite i brzuszek konkretny i koszula ładna :-) Taka jak nie koszula szpitalna, kurcze też mogłam sobie coś takiego kupić.. hmm przez internet kupowałaś czy po prostu jest to taka zwykła tunika zapinana?

Do góry