reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
Marcioszek faktycznie nasze brzusie porównywalne :) Twój może ciut większy - ale ciężko tak przez fotkę ocenić ;)

Femme jak to tylko +5 kg ;o

Dzięki dziewczyny. :-) No właśnie wszyscy mi mówią, że wyglądam jakbym sobie piłkę włożyła pod bluzkę. Nie ukrywam, że już mi ciężko z nim. Zawsze byłam dość drobna i teraz ciężko mi jest dużo rzeczy zrobić. No i skóra jest strasznie napięta, a rozstępy swędzą niemiłosiernie. Do 30t.c. ich nie miałam, a teraz praktycznie cały brzuch pod pępkiem jest w rozstępach :-(

Marcioszek to widze że i z rozstępami u nas podobnie - u mnie może jeszcze nie cały brzuch ale są duże mimo że smaruje namiętnie, no i dzięki bogu nie swędzą ale to akurat może zasługa bio oil..

Megami, przybij piątkę! coś czuję, że będę na równo z Tobą...

licja, Doggi, Marcioszek - kazdy cudny :tak:

mi sie okropnie czerwona skora na brzuchu zrobiła. teraz widać, że już naprawdę cierpi z naciągnięcia :-(

mój w koszuli do szpitala... chyba od razu po porodzie się dopnę, co? ona się nie naciąga, bo jest to taka cienka flanela, ale rozmiar wiekszy był za szeroki w ramionach.
WP_20141210_002.jpgWP_20141210_006.jpg
ja już nie pamiętam jak mój brzuch wyglądał od razu po urodzeniu. wiem tylko, że strasznie mnie brzydził w dotyku, bo taki miękki flak był :-D

Załączniki

• WP_20141210_002.jpg
    WP_20141210_002.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 70
  • WP_20141210_006.jpg
    WP_20141210_006.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 70
reklama
sprite i brzuszek konkretny i koszula ładna :-) Taka jak nie koszula szpitalna, kurcze też mogłam sobie coś takiego kupić.. hmm przez internet kupowałaś czy po prostu jest to taka zwykła tunika zapinana?

Do góry