reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
dzięki dzięwczyny za miłe słowa ;) ale brzusio naprawdę mam duży - to nie efekt kwiatów na bluzce ;)
ale wielkość brzuszka mi nie przeszkadza - w końcu gdzieś ten Tymek musi się mieścić :)
Doggi Twój brzusio malusi :)
Marcioszek czekam na Twoje fotki :)

Licja, piękny, zgrabny, duży brzuszek :-D

Doggi, a Ty to znowu się zatrzymałaś na jakimś 5-6 miesiącu :-D

Ja z samej porodówki wróciłam 10kg lżejsza, ale pozostałe 9kg z ciąży plus 16kg nadwagi zrzuciłam dopiero po prawie 3 latach :wściekła/y:

Licja, jak obiecałam dodaję, mój brzusio w 34t5d. Chociaż po zrobieniu zdjęcia wydaje mi się, że mój jednak jest większy :-)
2014.12.10 34t5d.jpg

Załączniki

• 2014.12.10 34t5d.jpg
    2014.12.10 34t5d.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 81
Licja sliczny brzuszek :-) bardzo ładny kształt

DOGGI rosniesz :-) jest w sam raz :-)

MARCIOSZEK też niezła piłeczka :-)

Mnie tata dzisiaj zobaczył to stwierdził że grochowki się objadlam haha :p i uwaga mam +5kg :p

reklama
Do góry