reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nulini hahahaha to i moj wymog! Nawet na przystojniaka w tramwaju nie patrzylam bo i tak spalony. Prawko u faceta to podstawa;p
Nie no, ja w miejskiej komunikacji bajeruję, bo też sama czasem jeżdżę, żeby było taniej, niż samochodem
Ale choćby był facet nie wiem jak przystojny, to bez prawka nie ma szans...
Kiedyś byłam na studiach z jednym Kazachstańczykiem, świetny facet, do dziś mamy kontakt, etc., ale prawka nie miał i nie zanosiło się, żeby miał, jak opadł kurz z pierwszego zauroczenia i fascynacji - rozstaliśmy się.
Chociaż nie tylko prawko miało na to wpływ, ale było jednym z argumentów
bada m.
Fanka BB :)
Doggi to tak samo mówią,ze każde kolejne dziecko rodzi się większe,a u mnie się nie sprawdziło albo,że jak duży brzuch to duże dziecko,a ***** prawda,może być mały brzusio i duży bobas i na odwrót,u mnie tak jest,że brzuchol wielki,a dzieci moim zdaniem średnie
bada, moja lekarka na ostatniej wizycie stwierdziła, że: z powodu drugiej ciąży dziecko teoretycznie może być większe niż pierwsze, ale że to płeć żeńska, to będzie mniejsze, bo dziewczynki są drobniejsze. a ja myślałam, że to jakiś przesąd czy coś z tą wielkością drugiego dziecka
jenn200818
Fanka BB :)
alecta brzuszek ładny i nie masz co się przejmować.. Jest kształtny a to jest najważniejsze ;-)
Ja swój wrzucę jutro, bo wreszcie trójeczka się pokaże :-)
Ja swój wrzucę jutro, bo wreszcie trójeczka się pokaże :-)
reklama