reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
Ok zważyłam się przybyło mi 300 g wiec pewnie schudłam bo cycki ważą minimum 0,5kg więcej, bez stanika to czuje jakby miały się urwać ;)

nieobecna będziesz miała konkurencje w postaci mojej osoby,nawet mój m dziś stwierdził,że jest mnie więcej,ale zaraz dodał,że przecież mi wolno :-D

nieobecna ja tez pochlaniam wszystko, wlasnie jak mdlosci nie ma to tyle z tego zlego ze sie je i je. Ja przywalilam 1 kg na razie, moze sie nie rozpedze hehe

bada m. haha moj mi mowi to samo! No nic bedziemy sie slonice toczyc :p

Ja non stop coś jem, więc w konkursie, która najwięcej przytyje w ciąży, pierwsze miejsce mam zagwarantowane ;)

Spoko, będziemy konkurować ze sobą :-D Ja w pierwszej +19kg :crazy:

Mnie najpierw w 2 tygodnie spadło 800g, a teraz licząc od początku przybyło 2kg :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No ale co się dziwić, przed ciążą jadłam mało i rzadko, dużo ruchu, a teraz siedzę na dupie i ciągle podjadam :crazy:

reklama
Do góry