reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki :)

Ale brzucho! :-o szybko wam to idzie :-D ja dzisiaj przycisnelam warstwę tłuszczu to jestem płaska haha :p chyba że się najem to 6mc :-D

reklama
Nulini haha no mam mam na brzuchu zawsze się skubany skrywa :p ja tam się najbardziej boje ze przybędzie mi tych cholernych boczkow znowu i uwaga uwaga czy ktoś ma również problem z tłuszczem na plecach?! No moja najgorsza zmora a tego zgubić się nie da za cholerę :p

Mam takie i one schodzą jedynie jak całe ciało traci tłuszcz. Ja to teraz jestem cała ulana. Pierwszą ciążę zaczynałam z wagą 52 a tą 62... Po ciąży wezmę się za siebie :))))

Ja tez czuje ze obrastam w tluszcz :/ teraz waze 64 ale ja zawsze waze wiecej niz by sie wydawalo, jakies kosci mam grube czy co

Ja poprzednia Zaczynałam od 51 i przytyłam 10 ale już 2 czy 3 miesiące po porodzie miałam 49 a mam 170 :p ale wtedy mlodziutkie ciało to lepiej :-D
Teraz startuje z 56 zobaczymy jak będzie...

reklama
Do góry