reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki :)

Super brzuszki :) coraz,bardziej ciążowe :)
Ja jestem w drugiej ciąży i tez idzie jak burza. Spodenki które nosiłam 4dni temu w Pradze wczoraj już ich nie mogłam zapiąć!! Zaczyna mnie to przerażać!!

reklama
Ja też mam wrażenie ze brzuch mi rośnie ale to raczej ze względu na wzdęcia :-D super te wasze brzuszki mi w pierwszej ciąży późno wyskoczył zobaczymy jak teraz będzie ;-)

Mnie rośnie tłuszczowa opona, jak wciągnę, to brzuch płaski... Ale czuję, że tyję, masakra, zero ruchu i tylko podjadam :-:)-:)-(

Mi spadła waga na 59,5 i stoi w miejscu od ponad miesiąca... W pracy sie pytają co to za dieta cud hehehe (podobno widać te 2 kilo baaaardzo)
U mnie brzucha zero - chyba że się najem i mam wzdęcia, to wtedy widać ciążę mega spożywczą :/

reklama
Ja jak wciagne brzuch to niestety faldek po ciazach jest. I z 1,5kg od ostatniej wizyty, szok a prawie nic nie jadłam, ba albo mdlilo, albo odpychalo... Czarno to widzę :p

Do góry