reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

Nulini, a to Ty też w ciąży jesteś??? ;)

Nulini przyznaj się, że ściemniasz z tą ciażą i tyle :)))) Spokojnie, pewnie nagle Ci wywali i będzie już konkret :)

No już ostatnio agulqa pisała, że ja udaję, ale tak fajnie mi tu z Wami, że sobie siedzę :-D

Indi, jusia, jak patrzę na swoje zdjęcia sprzed ciąży, to jednak było płasko, a teraz takie dwa wałki, widać, gdzie te 2,5kg się ulokowało :eek:

jusia, nooo, na brzuchu śpię ile wlezie :-D

Indi, nieduży, ale widoczny :-D

Doggi, NO ODEZWAŁA SIĘ!!! Kto nam ostatnio pokazywał zdjęcia - piękny ciążowy brzunio na dwóch zapałkach i po bokach dwie zapałki???

alecta, brzunio piękny i Mamunia piękna! :-D

Ej, ja mam łożysko z przodu...

reklama
Ale się brzuszków narobiło! :)

Nulini nie bój żaby, my się zatrzymamy a ty będziesz się rozrastać ;) A tak poważnie to ja bym wolala nie mieć brzucha jeszcze. Jak sobie pomyśle o moim wielgaśnym brzucholu z końca ciąży to mi gorzej... Muszę sobie cyknąć zdjęcie jutro. U mnie tez z przodu łożysko i brzuch już widać nieźle.

Ja mimo, że brzuszka nie mam, to czuję po kręgosłupie, że już mam inną postawę, taką wygiętą... I spodnie się trudniej dopinają, nie wiem, czy to przez te kilogramy na brzuchu czy przez rozrost bioder...

Nulini juz tak mię wyglądam strasznie puchne znów i teraz mam brzuszek na parowach albo bardziej na kiełbasach śląskich ;) i ręce tez takie balerony :p

Gosiane tez bym wolała nie mieć no nie mam co na siebie zakładać nic mi nie pasuje a na zakupy się mie mogę wybrać ;(

Nulini mi biodra juz się rozeszły jak ubrałam istotnio spodnie myślałam że się popłacze ja wiem ze to mię otyłość i mię tyje ale tak mi smutno jak ciało mi się tak zmienia a ja wlozylam w nie przez ostatni tyle pracy :(

reklama
Do góry