reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

Ale piękne brzucholki :-) :-) na pachnące/bolące nogi polecam ziiiimna wodę :-) wystarczy same stopy zamoczyc :-)

reklama
Femme brzuszek superowy już :) Fajne masz te spodnie na pierwszym zdjęciu. Gdzie kupiła?

Groszq Ty nie wciągaj tylko pokaż w całej okazałości :)

Nieobecna super sukienka a Ty szczuplinka. Pewnie się powtórzę ale zazdroszczę figury :)))

Sprite fajny brzunio :)

Agulqa brzuszek konkret, chyba podobny do mojego.

Sprite mi lekarz polecil poszukac i nazbierac pokrzywe zagotowac i ten wywar pic na opuchlizme :)

Piekne brzuszki macie :)
I figur zazdroszczę ;)

Kevinka ja próbowałam przy olce (babcia poradziła) nie dość że paskudne to zero efektu :/ przynajmniej u mnie ale hak juz pisałam ja w ciąży z Olą byłam jak przeklęta wszystko mi dokuczalo i nic nie pomagało ;)

dziewczyny super brzuchy:-) już chyba nikt nie ma wątpliwości, że to nie są oponki z przejedzenia;-)

nieobecna super sukienka i jaka laska w niej;-)

W stercie ubranek ciążowych wynalazlam taką o to bluzkę :))) ImageUploadedByForum BabyBoom1406540880.519797.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1406540880.519797.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1406540880.519797.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Do góry