agulqa_b
Fanka BB :)
Sprite w obwodzie brzucha!? Zartujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agulqa zazdroszczę ja nie ważyłam się ze strachu, ale dziś to zrobiłam i ... od 10 tygodnia plus 4,4 kg wiedziałam, że trochę mi przybyło na wakacjach, ale aż tyle.... masakra od dziś zero słodyczy i wieczornych podjadanekWczoraj byłam ważona u gin - od początku ciąży przytyłam już 2,8kg :/ pewnie tak jak przy Antku, dojdę do 18 :/
Nulini przynajmniej na brzuszku jeszcze pośpisz;-) Wałek?? jaki??Nie bawię się z Wami :-(
14tc, druga ciąża i wałek tluszczowy zamiast brzuszka...
sprite super wyglądasz szczuplutka i z piłeczkąDziękuję za rady!
w załączeniu jeszcze jedna fotka, bo mierzyłam dziś spodnie i gdybym nie widziała na usg 1 dzidziusia, to bym nie wierzyła, że to 14 tydzień pojedynczej ciąży... fakt, że trochę mi się przytyło, ale ten brzuch?
niektóre z Was nie mogą doczekać się brzuszka, a mi jest głupio jak się mnie pytają, który to miesiąc hahaha
Zobacz załącznik 636138