reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
Agulqa hahaha!!! Ja też ptzeczytalam w pierwszym momencie, że w obwodzie a Sprite napisała że w dowodzie :-D :-D ale się usmialam :-)

Dzięki dziewczyny za miłe słowa - sukienka mimo, że nie ciążowa to bardzo wygodna a brzuch przynajmniej nie wyglądał jak po wielkim obiedzie ;)

Laydeek - super koszulka :)

Sprite - fakt, całkeim spory ten Twój brzuszek :) Ale spodnie ciążowe dużo bardziej o uwidaczniają niż normalne :)

Obwody brzucha to niedługo będziemy mierzyć ;)

Wczoraj byłam ważona u gin - od początku ciąży przytyłam już 2,8kg :/ pewnie tak jak przy Antku, dojdę do 18 :/

Nie bawię się z Wami :-(
14tc, druga ciąża i wałek tluszczowy zamiast brzuszka...

Załączniki

• 1406613712808.jpg
    1406613712808.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 64
Elutka dopiero jak to napisalas to sie zorientowalam :p hahaha :p

Sprite jestes nieduzo wyzsza ode mnie a tu wygladasz jakbys 180cm miala ;-)

Mnie gin ani razu nie wazyl :-(

Nulini moze Ci wyskoczy z dnia na dzjen pileczka,ale faktycxnie brzuszka ciazowego to Ty nke masz ;-)

Mnie przy każdej wizycie wrzucają na wagę i ciśnienie mierzą. Póki co 2kg na plusie.
Nilini najedz ty się grochu i kapusty i wtedy rób foty :-D

Dziewczyny, dopuero natrafilam na ten watek. Sliczne the Wasze brzuszki :) postsram sie pozniej swoj wstawic.

Nulini, z Ciebie taka chudzinka jest, a gadasz glupoty o walkach tluszczowych:)

Wczoraj byłam ważona u gin - od początku ciąży przytyłam już 2,8kg :/ pewnie tak jak przy Antku, dojdę do 18 :/
agulqa zazdroszczę ja nie ważyłam się ze strachu, ale dziś to zrobiłam i ... od 10 tygodnia plus 4,4 kg :szok: wiedziałam, że trochę mi przybyło na wakacjach, ale aż tyle.... masakra od dziś zero słodyczy i wieczornych podjadanek:wściekła/y:
Nie bawię się z Wami :-(
14tc, druga ciąża i wałek tluszczowy zamiast brzuszka...
Nulini przynajmniej na brzuszku jeszcze pośpisz;-) Wałek?? jaki??:szok:

Dziękuję za rady! :tak:

w załączeniu jeszcze jedna fotka, bo mierzyłam dziś spodnie i gdybym nie widziała na usg 1 dzidziusia, to bym nie wierzyła, że to 14 tydzień pojedynczej ciąży... fakt, że trochę mi się przytyło, ale ten brzuch? :szok:

niektóre z Was nie mogą doczekać się brzuszka, a mi jest głupio jak się mnie pytają, który to miesiąc hahaha :-D

Zobacz załącznik 636138
sprite super wyglądasz szczuplutka i z piłeczką:tak:

reklama
Sprite woow faktycznie konkretny brzuszek!! Ale jaki kształty 4ty miesiąc to 4ty miesiąc nie ma się co wstydzić mi głupio było jak byłam w 9tym tyg i juz brzuch się pokazał a ludzie wtedy pytali który to, wtedy była masakra ;) teraz tylko chodzić i się chwalić :)

Nulini ty babajago nie lubię cię jak możesz być taki szczuplak?!

Nieobecna mi waga tez drgnela co prawda puchne bardxo ale mam -1kg a nie 2,5 wiec idę naprzód ;)

agulqa_b jak to nie ważył? Mnie na każdej wizycie ważą i zapisują w karcie ciąży.
Wy wszystkie takie wysokie a ha i moje 163cm to chyba najmniejsza w tym stadku jestem

Do góry