reklama
nieobecna87
Fanka BB :)
agulqa_b
Nieobecna cos tam widac troszeczke :-)
Ale Wy laski chudziny jestescie!!!
Ale Wy laski chudziny jestescie!!!
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
femme, nie bawię się z Tobą :-( Masz termin później, niż ja, a brzunio pokaźny...
groszq, to nie wciągaj!
nieobecna, boska sukienka!
groszq, to nie wciągaj!
nieobecna, boska sukienka!
czy ktoś mnie pobił? patrzę w lustro i nie wierzę... w pierwszej ciąży wyglądałam tak w połowie, jak nie później. tyle że startowałam z niższej wagi, bo tym razem nie zrzuciłam lekkiego nadmiaru po świętach Bożego Narodzenia i teraz są tego efekty. ale luz. pierwsza ciąża to +26kg i szybko wróciłam do mojej wagi 57-58kg. mam nadzieję, że tym razem też dam radę
-* to jest brzuch z pełnym żołądkiem hehe
Dziewczyny, a jaki znacie sposób na zatrzymującą się wodę w organizmie? spuchły mi nogi (również w łydkach, więc to tłuszcz na pewno nie jest).
Załączniki
Ostatnia edycja:
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Sprite, to widzę miałaś jak ja. Poprzednie startowałam z 57/58,i kończyłam z ~28+
Na puchniecie to nogi w górze, można moczyć w chłodnej wodzie i jeszcze sól... ale są dwie szkoły, albo zwiększyć w diecie, albo wykluczyć. Część dziewczyn reaguje na jedno, inne na drugie więc ja nie wiem co zrobić, a też strasznie puchłam. Uda i tyłek to masakra była
Na puchniecie to nogi w górze, można moczyć w chłodnej wodzie i jeszcze sól... ale są dwie szkoły, albo zwiększyć w diecie, albo wykluczyć. Część dziewczyn reaguje na jedno, inne na drugie więc ja nie wiem co zrobić, a też strasznie puchłam. Uda i tyłek to masakra była
groszq juz coraz trudniej będzie ukryć ja mojego juz nawet nie próbuje maskowac
nieobecna super sukienka, brzuszek ukryty ale i tak się wychyla
Sprite super brzuszek juz widać ze nie z przrjedzenia
Megami ka z soliisialam zrezygnować całkowicie bo bardzo puchne po niej a raz mi tak nogi spuchły ze aż sine się zrobiły unię sól to zło
nieobecna super sukienka, brzuszek ukryty ale i tak się wychyla
Sprite super brzuszek juz widać ze nie z przrjedzenia
Megami ka z soliisialam zrezygnować całkowicie bo bardzo puchne po niej a raz mi tak nogi spuchły ze aż sine się zrobiły unię sól to zło
reklama
agulqa_b