reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

Aza brzunio ładny,wcale nie duży :-) a ty drobna taka
Megami twój domek sporawy,okrąglutki :happy:ale ty szczuplutka
Piękne :-) Nulini Ty coś udajesz :-D gdzie ta dzidzia mieszka ?

reklama
No w końcu dostałam się na kompa i widzę :-D

NIEOBECNA :szok::szok::szok: nieźle Cię wysadziło :-D

MEGAMI - Ale brzuch ! chyba wysuwasz się na prowadzenie jeżeli chodzi o rozmiar brzuszka :-D

AZA - no no też już sporawy ;-)

NULINI - a ty za to chyba masz najmniejszy póki co :-D ale nie martw się w końcu wyskoczy ;-)

A mnie od wczoraj kuje i rozciąga coś czuje że będzie kolejny wyskok :-D za szybko za szybko ja tam chce żeby mój zwolnił tępa :-D

Nulini umknęło mi twoje zdjęcie ty chudzino!!!

Femme no ja też zawsze jak czuje dziwne uczucie w brzuchu to wiem że następnego dnia rano zobaczę większy bebech :/ wczoraj tak się obudziłam i za głowę zlapalam co raz di dwóch razy w tyg mam skok brzuchowy i wczoraj już ubrałam dopasowana spódnice i bluzkę i nie było dane wątpliwości że to ciąża a nie otyłość ;)

Ostatnia edycja:
Bada drobna to ja byłam przed pierwszą ciążą hehe... Teraz jestem cała ulana i przy wzroście 158 ważę 64 kg. Ciekawe z jaką wagą skończę :))))

Zanim ja zasnę to pół nocy mija :baffled: Hehe ja szczupła... No może nogi jeszcze są ok, ale w poprzednich ciążach to do połowy już tak puchłam że masakra. Zastanawiam się czy da się temu zapobiec w tej :-D

reklama
Tasia, a ja nie umie usnąć inaczej, niż na brzuchu, już się boję, co będzie... W pierwszej ciąży ciężko mi się było przyzwyczaić :-(

Do góry