reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

U nss akurat się fb właśnie sprawdził, ale tak jak pisałam jest nasctam garstka i każdej jakoś łatwiej tam pisać. Poza tym fajnie tak po kilku miesiącach było się poznać bliżej i ujawnić. Z kilkoma dziewczynami kontakt jest bliższy i udało się spotkać :-D
Pomysł z bb też jest super moim zdaniem tylko faktycznie trzeba może chwilę zaczekać aż sytuacja z aktywnością się wyklaruje.

reklama
Nulini nie wiem o co chodzi adminowi ale my na listopadzie 2009 mamy wątek album zamknięty to nie wiem czemu nagle nie można. Może coś źle zrozumiała.

AZA: "Czy piszesz o wątkach ogólnych czy o takich, które są w styczniówkach?
Generalnie ogólnych w dziale brzuszkowym nie ukryjemy z całą pewnościa, natomiast możecie mieć dział zamkniety, wyglądajacy identycznie jak Wasz otwarty i tam założyc wątek ze zdjęciami. Napisz do adminiki z prosbą o założenie działu. Podaj jej też od razu niki dziewczyn które mają mieć do zamkniętego dostęp."

Na moje wynika, że możemy mieć swój tajny dział i tam otworzyć wątek zdjęciowy, bo tych tutaj nie schowają ;-) Można zrobić

Chodzi o to, że jak zrobimy zamknięty dział styczniówek to będzie trzeba osobno do niego wchodzić a jak zrobimy temat w obecnym naszym dziale tak jak było u nas to nie będziemy musiały skakać po forum : https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-listopadzie-2009-a-f289/ Nie wiem tylko jak to admince wytłumaczyć ale wtedy nam wszystkie nasze zdjęcia wrzuciłam na temat zamkniety.

na którymś z forum np. na majówkach,widziałam,że był link do zamkniętego normalnie jako temat przyklejony,ale wiadomo,że nie dla wszystkich dostępny

Ostatnia edycja:
Kurcze ja az musze sprawdzic jak to mialysmy na pazdziernikowkach2011 ale tez mialysmy zamkniety. Pozniej przenioslysmy sie na FB

To ja wrócę do wątku :)))

Alecta brzuszek już superowy :)

Nieobecna no w szoku jestem. Ładnie Cię wybrzuszyło :)

Dorzucę swój w sexi piżamce...

Załączniki

• 20140715_001722.jpg
    20140715_001722.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Do góry