reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
Dziewczyny próbowałam porównać wasze brzuchy;-) i brzuch brzuchowi nierówny:-) Gratuluję Wam olbrzymów:-)
Brzuch w pewnym momencie wystrzela i robi się duży. U mnie tak jest. Wiec nie śmiejemy się z koleżanek:-D

Podobno w drugiej ciazy szybciej brzuszek rośnie.
A jak jest w pierwszej?? Kiedy u Was zrobił się widoczny?
U mnie leciutko odstaje. Ale nie jest to typowy ciążowy brzuch :-) Zastanawiam sie kiedy u mnie bedzie widać :) jutro kończę 13 tydzień i tym sposobem przechodzę w drugi trymestr :-)

LayDeeK ja juz kiedyś pisałam, u mnie brzuch w pierwszej ciąży szybko był, taki lekko odstające w 7tc się zrobił a w 12 juz był taki ze mnie wszyscy po nim macali, a u wielu kobiet nic wtedy nie widać jeszcze. Ale za to w 6 miesiącu przestał rosnąć i juz do porodu miałam taki jak w 6 miesiącu ;) teraz oponka była już w 5 tc i tak sobie kwitnie, ale liczę ze będzie jsk przy oli ;)

reklama
Laydeek chcialabym byc bardzo szczupla ;-) mam jak to mowia kobieca budowe, duze biodra duze cycki uda sie dolaczyly przy okazji ;-) nie byl jakis wielki, ale widac bylo juz wtedy ze rosnie

Do góry