reklama
nieobecna87
Fanka BB :)
A do tego zamkniętego nie można później nikogo dokoptować?
femme fatal
Mama Ninki :)
Ja myślę że można zrobić i tak zawsze się tak kończy wrzucić tam póki co osoby które się już zadomowiły tu na stałe ale pisać tutaj żeby nie było że wątek nagle umrze ;-) bo na pewno jeszcze będą nowe dziewczyny dochodzić ;-)
A później z zamkniętego przecież w razie czego można usunąć i dodać ;-)
A później z zamkniętego przecież w razie czego można usunąć i dodać ;-)
Można, ale są wśród nas osoby które napisały raptem kilka postów i cisza i tak trochę bez sensu byłby ten zamknięty gdybyśmy każdego kto poprosi bo MS termin na luty dopuszczały. A ciężko zadecydować Ty możesz, a Ty nie. A tak wydaje mi sie jeszcze miesiąc czy dwa i sytuacja sama się wyklaruje.
No chyba że tak czyli zamknięty byłby tylko na zdjęcia i nic tam byśmy nie pisały, a życie toczyloby się dalej tutaj tak? Dobrze zrozumialam?
No chyba że tak czyli zamknięty byłby tylko na zdjęcia i nic tam byśmy nie pisały, a życie toczyloby się dalej tutaj tak? Dobrze zrozumialam?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
femme fatal
Mama Ninki :)
No ja tak myślę :-) zresztą te co napisały dwa posty by nie były dodane i chyba by zrozumiały myślę że teraz łatwiej utworzyć taki wątek póki jest zgrana grupa w sumie już bo jak zaczną dochodzić to w ogóle będzie problem z wyborem ;-)
agulqa_b
Wydajw mi sie ze femme ma racje. Zdjecia tylko zamknac a pisac sobie tu normalnie. Nie dodawac wszystkich jak leci tylko tych co sie udzielaja.
A aaa jezyk Ty chyba nie chcesz powiedzoec ze masz termin na luty?;-)
A aaa jezyk Ty chyba nie chcesz powiedzoec ze masz termin na luty?;-)
agulqa_b
Ojjj jezyk a bobas dopadnie kiedys do tego forum i wypomni ;-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
nieobecna, można dodawać i usuwać osoby ;-)
No dobra, tylko teraz jak utworzyć listę osób (bo muszę ją podać przy wniosku o utworzenie zamkniętego forum), na liście styczniówek jest nas dużo, ale czy nikogo więcej nie dodawać? I czy wszystkie stamtąd dodawać, skoro np. jest uwzględniona Żelka?
No dobra, tylko teraz jak utworzyć listę osób (bo muszę ją podać przy wniosku o utworzenie zamkniętego forum), na liście styczniówek jest nas dużo, ale czy nikogo więcej nie dodawać? I czy wszystkie stamtąd dodawać, skoro np. jest uwzględniona Żelka?
reklama
agulqa_b
Nulini moze warto poswiecic troche qiecej czasu i zobaczyc kto faktycznie sie udziela?