reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

Wydaje mi się, ze to trochę za szybko jak na zamknięty. Ktoś jeszcze może dołączy, ktoś przestanie pisać( czego oczywiście bym nie chciała).

reklama
Ja myślę że można zrobić i tak zawsze się tak kończy :-D wrzucić tam póki co osoby które się już zadomowiły tu na stałe ale pisać tutaj żeby nie było że wątek nagle umrze ;-) bo na pewno jeszcze będą nowe dziewczyny dochodzić ;-)
A później z zamkniętego przecież w razie czego można usunąć i dodać ;-)

Można, ale są wśród nas osoby które napisały raptem kilka postów i cisza i tak trochę bez sensu byłby ten zamknięty gdybyśmy każdego kto poprosi bo MS termin na luty dopuszczały. A ciężko zadecydować Ty możesz, a Ty nie. A tak wydaje mi sie jeszcze miesiąc czy dwa i sytuacja sama się wyklaruje.

No chyba że tak:) czyli zamknięty byłby tylko na zdjęcia i nic tam byśmy nie pisały, a życie toczyloby się dalej tutaj tak? Dobrze zrozumialam?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No ja tak myślę :-) zresztą te co napisały dwa posty by nie były dodane i chyba by zrozumiały myślę że teraz łatwiej utworzyć taki wątek póki jest zgrana grupa w sumie już bo jak zaczną dochodzić to w ogóle będzie problem z wyborem ;-)

Wydajw mi sie ze femme ma racje. Zdjecia tylko zamknac a pisac sobie tu normalnie. Nie dodawac wszystkich jak leci tylko tych co sie udzielaja.

A aaa jezyk Ty chyba nie chcesz powiedzoec ze masz termin na luty?;-):p

Agulqa- ale gapa ze mnie, no ale pisalam ze ta ciąża jak po macoszemu traktowana i macie dowód, myslalam ze to moja druga ciąża na luty właśnie:) ale wstyd, zapominam o swoim dziecku.

nieobecna, można dodawać i usuwać osoby ;-)

No dobra, tylko teraz jak utworzyć listę osób (bo muszę ją podać przy wniosku o utworzenie zamkniętego forum), na liście styczniówek jest nas dużo, ale czy nikogo więcej nie dodawać? I czy wszystkie stamtąd dodawać, skoro np. jest uwzględniona Żelka?

reklama
Do góry