reklama
Yggam kurcze, to na szarlotke dziś mam ochotę krąże cały dzień i szukam tego na co mam smaka a to szarlotka kurcze blaszka!
A ja się wycwanilam, moja sis i mój szwagier (brat mojego T) pojechali do wrocka po coś tam (bo my tak rodzinnie siostry i bracia razem) i powiedziałam ze mają wstąpić to kawiarni Adama Sowy <3 i jak nie przyjadą z drozdzowka i 3 kawałkami różnych tortów to nie mają po co wracać wiec coś czuje ze wieczorem sobie będziemy ze stachem dogadzac
A ja się wycwanilam, moja sis i mój szwagier (brat mojego T) pojechali do wrocka po coś tam (bo my tak rodzinnie siostry i bracia razem) i powiedziałam ze mają wstąpić to kawiarni Adama Sowy <3 i jak nie przyjadą z drozdzowka i 3 kawałkami różnych tortów to nie mają po co wracać wiec coś czuje ze wieczorem sobie będziemy ze stachem dogadzac
Między mną a moją siostrą jest 15 lat i 2 miesiące różnicy, Basia idzie teraz do liceum. Całkowicie nie umiemy się dogadać, to znaczy nie kłócimy się ale ja jej po prostu nie rozumiem, dal mnie jest jeszcze taka głupia... ale przy Ninie dosyć mi pomaga, a mała ją uwielbia.
Między maluszkiem a Niną będzie zaś różnicy dokładnie 4 lata, bez 2-3 tygodni. Dla mnie to fajna różnica wieku, Nina jest już kumata a za jakiś czas będą się razem bawić:-)
Między maluszkiem a Niną będzie zaś różnicy dokładnie 4 lata, bez 2-3 tygodni. Dla mnie to fajna różnica wieku, Nina jest już kumata a za jakiś czas będą się razem bawić:-)
agulqa_b
Fanka BB :)
Doggi taki tort czekoladowy bym zjadla ;-)
agulqa_b
Doggi Ty małpo! jak mozesz byc tak mściwa? ;-)
Doggi Ty małpo! jak mozesz byc tak mściwa? ;-)
Omnomnom pyyyychota :*
agulqa_b
Przeslij troche na wieś ;-)
reklama