reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze brzuszki :)

Ja tam się nie czuję na swoje lata :p 31 w tym roku stuknęło...tyle pisałyście o słodkościach, że się na kremówkę dziś skusiłam :D

reklama
A ja zagniotłam szarlotkę właśnie. Zapraszam wieczorkiem na kawę i szarlotkę :-)
Szkoda, że mi nie wolno. Ale chyba na jeden kawałeczek się skuszę.

Yggam kurcze, to na szarlotke dziś mam ochotę krąże cały dzień i szukam tego na co mam smaka a to szarlotka kurcze blaszka!

A ja się wycwanilam, moja sis i mój szwagier (brat mojego T) pojechali do wrocka po coś tam (bo my tak rodzinnie siostry i bracia razem) i powiedziałam ze mają wstąpić to kawiarni Adama Sowy <3 i jak nie przyjadą z drozdzowka i 3 kawałkami różnych tortów to nie mają po co wracać ;) wiec coś czuje ze wieczorem sobie będziemy ze stachem dogadzac :)

Między mną a moją siostrą jest 15 lat i 2 miesiące różnicy, Basia idzie teraz do liceum. Całkowicie nie umiemy się dogadać, to znaczy nie kłócimy się ale ja jej po prostu nie rozumiem, dal mnie jest jeszcze taka głupia... ale przy Ninie dosyć mi pomaga, a mała ją uwielbia.
Między maluszkiem a Niną będzie zaś różnicy dokładnie 4 lata, bez 2-3 tygodni. Dla mnie to fajna różnica wieku, Nina jest już kumata a za jakiś czas będą się razem bawić:-)

Agulqa_b to za tego gofra wczoraj :)
1) tort daquaise bezowy
2) tort cookies
3) tort hiszpański kawowy

Cukiernia Adam Sowa!!!!! Mistrzostwo!

Załączniki

• 1409240994198.jpg
    1409240994198.jpg
    42,6 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Do góry