reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
U nas miało być rok po roku, ale nie wiadomo kiedy dzidzia postanowi się urodzić. Jeszcze jest szansa:-D

Brzuch też mi został z poprzedniej ciąży, więc będę zrzucać hurtowo od razu po dwójce, a raczej przy bieganiu za dwójką szkrabów.

Laski moja siostra jest 15lat mlodsza. Obecnie ma 16lat i mam cudną pomoc w wakacje do mojej Poli. Siedzi juz u mnie od 1,5miesiaca i wlasnie szaleją na dworze ale w weekend wraca bo szkola. Super sie dogaduja, Pola ja kocha i duzo sie uczy. Taka sama roznica jak miedzy nimi jest miedzy mna a siostrą. Zawsze super kontakt, wyskoki na wspolne zakupki, wakacje:)

Za plotem moja sasiadka ma tez 2latke i 17letniego syna:)

reklama
To między mną i moją siostrą jest 14 lat różnicy.
Za cholerę się nie dogadujemy.
Strasznie z niej pyskaty i rozkapryszony bachor...

Kurcze jak Nikola będzie miała 18 lat to ja będę miała równo 40!!
46 będę miała przy 18 Mańki... Ale ja stara będę aaaaaa

Do góry