reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
18 tc.jpg 18 tc, waga do tej pory -5 kg teraz już z powrotem mnie przybywa i jest -3 kg, brzucholek rośnie i już niedługo będę musiała zmienić garderobę na ciążową ;)

Załączniki

• 18 tc.jpg
    18 tc.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 43
Fantastyczna różnica wieku, wiem z doświadczenia, na początku trochę zachodu bo tu się rodzi dzidzia a starszy maluszek potrzebuje jeszcze mamusi, ale potem rewelacyjnie się ze sobą bawią i zachowują jak bliźniaki (przynajmniej moje chłopaki mają takie relacje) ;)

Ja tam nie liczę ile będę miała lat jak Ola będzie miała 18 lat bo ja jestem matka wariatka i do końca życia już będę miała 23 lata bo na tym właśnie wieku się zatrzymalam i co roku kończę 23 lata :)

Mama Olka&Franka super brzuszek

Dziewczyny, ja Filipa urodziłam, jak miałam 30 lat więc w osiemnastkę będę miała 48;) Czułam się podle ze zbliżającą się 30, a tu bach, w urodziny zrobiłam test i dwie kreseczki. Odmłodniałam z dnia na dzień i teraz cały czas się czuję jakbym miała 25;)

Agulqa_b i super człowiek jak czuje się młodo tobie tak wygląda :) i tego się trzymam :)

Filipiamama super tak wyszło :) nic nie sprawi że człowiek poczuje się młodziej niż to de ma dzidziusia małego :)

reklama
Do góry