reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
Nova dziękuje :) cos zaczełam czuć po pupie ze tam mi zaczyna przybywać ale ja to raczej należe do osób które mają mały płaski tyłeczek ale lubie go bardzo :) maz sie cieszy ze w końcu zaczyna miec co złapać w reke :p

ogólnie każdy ciążowy brzuch jest cudny... pamiętam jak mi się włączył za 1 i 2 razem guzik na ciąże/dziecko to na każda ciezarna kobiete przechodząca patrzyłam :p

Witam!!!

Piękne te ciążowe brzuszki!!! Zdecydowałam się wreszcie, że też się moim pochwalę. Zdjęcia z 29 tygodnia :-)

P1020014.jpgP1020075.jpgP1020102.jpg

Załączniki

• P1020014.jpg
    P1020014.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 102
  • P1020075.jpg
    P1020075.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 101
  • P1020102.jpg
    P1020102.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 100
aniula super brzuszek. Ale powiedz mi co to za znaczek ten drugi w Twoim tatuażu? Bo nie widać go całego i nie mogę rozszyfrować jakie słowo masz napisane. Pierwszy znaczek to "an", a drugi?

reklama
Do góry