reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
a to mój brzuszek w 31tc :)
wszystkie brzuszki super :))))

Załączniki

• 2013-08-08-581.jpg
    2013-08-08-581.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 68
Antiope bardzo dużo poszło w tyłek i uda. Rozmiar miseczki też się zwiększył o 2 numery :-p Co nie zmienia faktu, że te 13-14kg mnie przeraża !!

Kamcia u mnie też biust sporo urósł, bo jakieś kilkanaście cm w obwodzie, a w tym momencie mam 6 kg na plusie. Może to jest kwestia tego, że przed ciążą byłaś dużo szczuplejsza niż ja. Jestem pewna, że szybko zrzucisz wszystkie dodatkowe kilogramy. :-)

reklama
dzaga kamcia ewelinkowska- cudne brzusie!!!! slicznei wyglądacie!!!

ewelinkowska z tym obniżaniem się brzuszka to bardzo indywidulana sprawa- w poprzedniej ciąży mi się nie obnizyl w ogole- do końca był wysoko- nie miałam z tego tyt. problemów z naciskiem na pęcherz i mogłam nosic normalne spodnie biodrówki. teraz tez mam wysoko brzuch- i np. większość dziewcząt skarzy się z emaluchy kopią je po pęcherzu a ja mam zgola na odwrto mi gorch ugniata przeponę i uciaska zebra od spodu :p

Do góry