reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
Ewelinkowska przepiękny brzunio! Jak u lalki Barbie ;)

Mój jest cały czas nisko, ale to chyba patrząc na stosunki mojego ciała. Dno macicy mam na wysokości pępka, co książkowo wskazywałoby na 24tc - tak mi ostatnio mój gin powiedział. Stąd zupełnie nie wiem co to zgaga, rozpychanie pod żebrami, duszności i spłycony oddech :) Mnie waga zatrzymała się na tych 12kg na razie i brzuch też na razie nie rośnie ;)

Nie wiem od kiedy ten brzuszek ma sie obnizac, ale to chyba mocno indywidualne. W pierwszej ciazy moj byl polozony wysoko, prawie do kocna chodzilam w przedciazowych biodrowkach i spodnicach. Mialam zgage giganta i kopniaki czulam na zeladku i pod zebrami. Teraz moj jest polozony nisko, juz kilka osob zwrocilo na to uwage. Chyba dlatego czesto czuje jak mnie kopie po pecherzu i dole brzucha. O biodrowkach juz dawno zapomnialam i nawet sie nie przyznaje jaki rozmiar bielizny kupilam. Moze to tez troche przez "rozchodzace sie" biodra? No i 7 kg do przodu.
A moze to wlasnie kwestia zabobonow? Ze inaczej na chlopca, a inaczej na dziewczynke? Kto wie.

dziewczyny extra brzuszki !!!!
Paulinek u mnie też 7 kg do przodu, tragedii nie ma z tym że ja przed ciążą miałam już o kilka kg za dużo :/
robią mi się zaróżowienia na boczkach i cyckach eh a nic nie urosły :baffled:

Witam was kilka razu udzielałam się już na forum ale pewnie nie pamięta mnie nikt bo bylo to troche dawno a to wszystko przez ciagle remonty nie remonty i przygotowania do rozwiązania:). Na imię mam Beata :) a to mój brzuszek a w nim mały Jasiu :-) z przed chwili zdjęcie, nie długo bedzie 30 t :)
TPhoto_00017.jpg

Załączniki

• TPhoto_00017.jpg
    TPhoto_00017.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Do góry