reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
A no właśnie, bo widać tylko do połowy i się zastanawiałam co tam masz napisane, bo żadne chińskie słowo, które znam mi nie pasowało :-)

Kamcia [FONT=&quot]uczyłam się chińskiego 4 lata, wzięłam sobie jako drugi lektorat na studiach[/FONT] :tak:

Znaczki nie są takie złe. Im więcej znasz, tym łatwiej uczyć się kolejnych, bo mają te same części składowe. Ja ten język naprawdę strasznie lubię i fajnie się go uczyło, bo gramatyka prosta. W związku z tym lepiej mi szedł chiński niż np. niemiecki, czy francuski. :-)

Postanowiłam wstawic zdjecia z dzis...tak sobie mysle ze to juz przed ostatnie:-) Nastepne za miesiac, przed kolejna wizyta.....
SAM_0795.jpgSAM_0799.jpg
32 TYDZIEN

Załączniki

• SAM_0795.jpg
    SAM_0795.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 104
  • SAM_0799.jpg
    SAM_0799.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 111
reklama
iwonka slicznie wyglądasz...i ja nie wiem co ty tam plakals nad jakimiś dodatkowymi kilogramami- nogi do samej podłogi- kształytny zgrabny brzunio, ręce szuple nawet talia jak u osy!

Do góry