reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
A no właśnie, bo widać tylko do połowy i się zastanawiałam co tam masz napisane, bo żadne chińskie słowo, które znam mi nie pasowało :-)

Kamcia [FONT=&quot]uczyłam się chińskiego 4 lata, wzięłam sobie jako drugi lektorat na studiach[/FONT] :tak:

Znaczki nie są takie złe. Im więcej znasz, tym łatwiej uczyć się kolejnych, bo mają te same części składowe. Ja ten język naprawdę strasznie lubię i fajnie się go uczyło, bo gramatyka prosta. W związku z tym lepiej mi szedł chiński niż np. niemiecki, czy francuski. :-)

Postanowiłam wstawic zdjecia z dzis...tak sobie mysle ze to juz przed ostatnie:-) Nastepne za miesiac, przed kolejna wizyta.....
SAM_0795.jpgSAM_0799.jpg
32 TYDZIEN

Załączniki

• SAM_0795.jpg
    SAM_0795.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 100
  • SAM_0799.jpg
    SAM_0799.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 107
reklama
iwonka slicznie wyglądasz...i ja nie wiem co ty tam plakals nad jakimiś dodatkowymi kilogramami- nogi do samej podłogi- kształytny zgrabny brzunio, ręce szuple nawet talia jak u osy!

Do góry