reklama
madziulka11
Zaangażowana w BB
Sony cudny balonik :-)
madziulka11
Zaangażowana w BB
Sony...duży, ładny brzuszek.
Madziulka...ale Twój brzuszek wcale nie wygląda jakby opadł Aczkolwiek ja po moim wizualnie też nie za bardzo widzę...poznałam, że opadł po tym, że nagle stanik przestał mnie cisnąć pod biustem
Madziulka...ale Twój brzuszek wcale nie wygląda jakby opadł Aczkolwiek ja po moim wizualnie też nie za bardzo widzę...poznałam, że opadł po tym, że nagle stanik przestał mnie cisnąć pod biustem
Iwona Uzar
Fanka BB :)
Pieknie wygladacie dziewczynki....
Sony sliczny okraglutki brzuszek taki na maxa ciazowy....taki prawdziwy.Cudny... Ale widze ze spuchnieta jestes bardzo...
Madziulka a ty masz taki brzuszek jaki z reklam...niewiele przytylas...
Sony sliczny okraglutki brzuszek taki na maxa ciazowy....taki prawdziwy.Cudny... Ale widze ze spuchnieta jestes bardzo...
Madziulka a ty masz taki brzuszek jaki z reklam...niewiele przytylas...
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Sony pokazny brzuszek
Madziulka twoj wyglada jak moj:-) Prawie jakbym siebie na zdjeciu widziala.
Co do opadania brzuszka, to ja juz zglupialam. Ponoc jak mozna swobodnie polozyc reke pomiedzy piersiami i brzuszkiem to znaczy ze opadl, ale ja cala ciaze moge to zrobic i teraz tez, bo generalnie mam nisko polozony.
Madziulka twoj wyglada jak moj:-) Prawie jakbym siebie na zdjeciu widziala.
Co do opadania brzuszka, to ja juz zglupialam. Ponoc jak mozna swobodnie polozyc reke pomiedzy piersiami i brzuszkiem to znaczy ze opadl, ale ja cala ciaze moge to zrobic i teraz tez, bo generalnie mam nisko polozony.
reklama