reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

* Nasze BRZUSZKI *

DSC04013.jpg Leci 34 tydzien

Załączniki

• DSC04013.jpg
    DSC04013.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 131
reklama
Sony...duży, ładny brzuszek.
Madziulka...ale Twój brzuszek wcale nie wygląda jakby opadł:) Aczkolwiek ja po moim wizualnie też nie za bardzo widzę...poznałam, że opadł po tym, że nagle stanik przestał mnie cisnąć pod biustem:)

Takhsis nie koniecynie musial tobie opasc brzuch bo nie cisnie pod stanikiem , po prostu dziecko moglo wczesniiej uciskac pod narzadami i byly bardziej wparte a teraz zmienilo pozycje i jest luz :)

Sony pokazny brzuszek:tak:

Madziulka twoj wyglada jak moj:-) Prawie jakbym siebie na zdjeciu widziala.

Co do opadania brzuszka, to ja juz zglupialam. Ponoc jak mozna swobodnie polozyc reke pomiedzy piersiami i brzuszkiem to znaczy ze opadl, ale ja cala ciaze moge to zrobic i teraz tez, bo generalnie mam nisko polozony:baffled:.

reklama
Do góry