reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

* Nasze BRZUSZKI *

aleksiel piękne dzieło sztuki :-)

Paulinek 8 kg to przecież nie jest dużo... Ja mam 6, bo w pewnym momencie waga stanęła i ani drgnie. Troszkę się tym martwię i mam nadzieję, że pomimo tego mały ładnie rośnie. Jeśli tak, to zamierzam się tylko cieszyć.

reklama
No moze faktycznie 8 kilo to nie duzo, ale CZUJE SIE JAK SLONICA, bo przed ciaza bylam raczej taka sobie (1,62 i 56 kg), ani chuda, ani gruba, raczej w normie i zawsze mi sie wydawalo ze jestem proporcjonalna. A teraz jakos ciezko mi patrzec w lustro. Ech hormony...:no:

jak słonica to i ja sie czuje ;] normalne na tym etapie... ;] głowa do góry duzo nam nie zostalo i zaraz zacznie wszystko spadac :)

no to nie duzo ;] o ile dobrze pamietam w 1 ciazy na tym etapie mialam 110cm pozniej juz mi nie rosl tak brzuch bo opadl w dol ale mimo wszystko sporo wiekszy mialam niz teraz a bardziej ociezale sie czuje w tej ciazy :p

Paulinek to ja z kolei czuję się naprawdę ładna i godzinami mogę patrzeć na swój brzuch, pomimo, że na wysokości pępka mam 108cm. Fakt, że ruszam się trochę mało zgrabnie, ale mam to gdzieś. :-)

same śliczne brzuszki a ja swój wkleiłam w złym wątku... genialna jestem :szok:
ja miałam 106cm na wysokości pępka ale znowu zmalał do 104 i tyle utrzymuje mi się już od 1,5 miesiąca, a przytyłam jakieś 7-8 kg i nie chce więcej :>

reklama
Powem wam,ze mi jakoś w ten weekend brzuszek opadł, odczuwam to bardzo przy schylaniu,nawet przy wchodzeniu po schodach czuję,że brzuch mi przeszkadza i jest dużo niżej.

Z córką jak mi brzuch opadł to za dwa tygodnie urodziłam. Mam nadzieję,ze w tym przypadku to się nie sprawdzi.

Do góry