reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

* Nasze BRZUSZKI *

aleksiel piękne dzieło sztuki :-)

Paulinek 8 kg to przecież nie jest dużo... Ja mam 6, bo w pewnym momencie waga stanęła i ani drgnie. Troszkę się tym martwię i mam nadzieję, że pomimo tego mały ładnie rośnie. Jeśli tak, to zamierzam się tylko cieszyć.

reklama
No moze faktycznie 8 kilo to nie duzo, ale CZUJE SIE JAK SLONICA, bo przed ciaza bylam raczej taka sobie (1,62 i 56 kg), ani chuda, ani gruba, raczej w normie i zawsze mi sie wydawalo ze jestem proporcjonalna. A teraz jakos ciezko mi patrzec w lustro. Ech hormony...:no:

jak słonica to i ja sie czuje ;] normalne na tym etapie... ;] głowa do góry duzo nam nie zostalo i zaraz zacznie wszystko spadac :)

no to nie duzo ;] o ile dobrze pamietam w 1 ciazy na tym etapie mialam 110cm pozniej juz mi nie rosl tak brzuch bo opadl w dol ale mimo wszystko sporo wiekszy mialam niz teraz a bardziej ociezale sie czuje w tej ciazy :p

Paulinek to ja z kolei czuję się naprawdę ładna i godzinami mogę patrzeć na swój brzuch, pomimo, że na wysokości pępka mam 108cm. Fakt, że ruszam się trochę mało zgrabnie, ale mam to gdzieś. :-)

same śliczne brzuszki a ja swój wkleiłam w złym wątku... genialna jestem :szok:
ja miałam 106cm na wysokości pępka ale znowu zmalał do 104 i tyle utrzymuje mi się już od 1,5 miesiąca, a przytyłam jakieś 7-8 kg i nie chce więcej :>

reklama
Powem wam,ze mi jakoś w ten weekend brzuszek opadł, odczuwam to bardzo przy schylaniu,nawet przy wchodzeniu po schodach czuję,że brzuch mi przeszkadza i jest dużo niżej.

Z córką jak mi brzuch opadł to za dwa tygodnie urodziłam. Mam nadzieję,ze w tym przypadku to się nie sprawdzi.

Do góry