reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

* Nasze BRZUSZKI *

DSC01165.jpg

A to domek mojego synia :tak:
Ostatnio slyszę,ze wyglądam jakbym piłkę połknęła hihi:laugh2:
Dziś mały tak daje w kosć,że myślalam,że już urodze,bolesne kopniaki ucisk na szyjkę macicy po prostu masakra. ostatnimi czasy daje mamusi popalić,mam nadzieję,ze jakoś sie dogadamy w tych ostatnich tygodniach :-)

Załączniki

• DSC01165.jpg
    DSC01165.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 72
reklama
czesc brzuchatki,

Cudne brzucholce macie :)
Wczoraj byla u mnie bratanica meza, bala sie mojego brzucha bo nie do konca rozumie co i jak, wiec zeby go "odczarowac" wymyslilam zabawe - malowanie szminka :) oswoila sie szybciutko i nie chciala isc do domu :) a oto Leon widziany oczami 6 latki :)DSC_0517.jpg

Załączniki

• DSC_0517.jpg
    DSC_0517.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 74
Jakie macie ladne brzuszki:-) I tak, tak kazdy inny, alz jedyne w swoim rodzaju. Ale pochwale sie nieskromnie ze sie teraz w szpitalu nasluchalam, jaki to mam ladny, okragly i zgrabny brzuszek. I ze pewnie niewiele przytylam. Taaa 8 kilo. Tarara wcale nie tak malutko, a czuje sie jak slonica:szok:

reklama
Paulinek 8kg na ten tydzień co masz to nie dużo ;] ja tez mam 8kg do przodu :) i ostatnio 99cm na wysokości pepka a dzis znow 97 .. tak mi sie dzis wydawało ze cos mniejszy jest...

Do góry