reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

reklama
na szzczescie puki co ;-) staram sie jesc zdrowo ;-) ale slodycze dominuja ostatnio :szok:
aco u ciebie bozenko ? plec znasz ?

atan wstepnie dziewczynka ale ostatnio sie zastydzila chyba tatusia i niepokazala ;) ojjj slodyczee umnie musza byc codziennie jak niezjem czekolady to masakra hehe maz juz wie ze jak jedzie na cpn to musi wrocic z batonikiem :)

lastepetunia to tak jak i umnie :) tylko musze uwazac na slodycze przed badaniami zeby mi cos niewyszlo szwagierka sie najadla ciastek dzien przed badaniami i jej wyszedl wysoki cukier wiec srooo do szpitala ale tam sie okazalo ze to wina ciastek :)

A ja rooooooooosnę beczy.gif
Bluza tez gruba i zawsze dosc luzna a tutaj jaaaaa :zawstydzona/y:

IMAG0222.jpg jutro zaczynam 18 tc ( jak małe wciaz starsze to 19 tc)

atan brzuszek niczego sobie no gratuluję... rzeczywiście nie przybrałaś za dużo na wadze - ja jestem jakieś 5,5 kg na plus
Angel no pewnie, że rośniesz :-), maleć będziesz od kwietnia ;-)super wyglądasz
hehe ja też codziennie muszę coś słodkiego wciągnąć - na dziewczynę ale podobno świetnie wyglądam - na chłopaka :-D

reklama
angel rosnij rosnij :) slicznie wygladasz a psinka sliczna :) hehe to ja musze powiedziec tak brzydka jestem strasznie ;) twarz zszarzala zesmutniala :( i oczywiscie wysypana cala :( czekolady wcinam jak male dziecko :) musze i koniec brzuszek same ocencie :) ale raczej taki nijaki ;) hehehehe

Do góry