reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
na szzczescie puki co ;-) staram sie jesc zdrowo ;-) ale slodycze dominuja ostatnio :szok:
aco u ciebie bozenko ? plec znasz ?

atan wstepnie dziewczynka ale ostatnio sie zastydzila chyba tatusia i niepokazala ;) ojjj slodyczee umnie musza byc codziennie jak niezjem czekolady to masakra hehe maz juz wie ze jak jedzie na cpn to musi wrocic z batonikiem :)

lastepetunia to tak jak i umnie :) tylko musze uwazac na slodycze przed badaniami zeby mi cos niewyszlo szwagierka sie najadla ciastek dzien przed badaniami i jej wyszedl wysoki cukier wiec srooo do szpitala ale tam sie okazalo ze to wina ciastek :)

A ja rooooooooosnę beczy.gif
Bluza tez gruba i zawsze dosc luzna a tutaj jaaaaa :zawstydzona/y:

IMAG0222.jpg jutro zaczynam 18 tc ( jak małe wciaz starsze to 19 tc)

atan brzuszek niczego sobie no gratuluję... rzeczywiście nie przybrałaś za dużo na wadze - ja jestem jakieś 5,5 kg na plus
Angel no pewnie, że rośniesz :-), maleć będziesz od kwietnia ;-)super wyglądasz
hehe ja też codziennie muszę coś słodkiego wciągnąć - na dziewczynę ale podobno świetnie wyglądam - na chłopaka :-D

reklama
angel rosnij rosnij :) slicznie wygladasz a psinka sliczna :) hehe to ja musze powiedziec tak brzydka jestem strasznie ;) twarz zszarzala zesmutniala :( i oczywiscie wysypana cala :( czekolady wcinam jak male dziecko :) musze i koniec brzuszek same ocencie :) ale raczej taki nijaki ;) hehehehe

Do góry