reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Manta no to dawaj zdjęcie, nie ma się nad czym zastanawiać, bo marzec minie i nie zdążysz :-)
kamilaedi kiedyś stwierdziłam, ze wyglądam na 7 mies. to znajomy stwierdził: eee tam, po prostu się przejadłaś :-p

doooobrze, doooobrze. Najpierw musze zrobić zdjęcie i przeczytać jak takowe się zamieszcza. :-) po weekendzie jak zrobimy porządeczek w aparacie wezmę się za to. Słowo...tego...no... jak mu tam? Harcerza :cool:
mam jakies opory przed umieszczaniem swoich zdjęć prywatnych na takich ogólnodostepnych forach itp.
Ja nawet facebooka nie mam i nk;o

Ale fakt - przyda się "bębenkowa" pamiątka.

Ostatnia edycja:
Manta a jestes w grupei prywatnej? Tam ewentualnie mozna dac fote i nikt poza nasza gasrtka nie moze tam wejsc ;-)
Ale co to za frajda zrob tak by nie bylo widac twarzy i otoczenia jak cie to krępuje i wstawiaj bębenek :-D

no własnie ja w grupie nie jestem.
Nie przeszkadza mi pokazanie mojej mordziuchny itp... chodzi o sam fakt zamieszczania zdjęc... nawet samego bębenka... jakoś nie jestem przekonana, by tak oficjalnie i na forum gdzie kazdy kuka wrzucac jakiekolwiek zdjęcia.
Pozazdrościłam wam tych zdjęć. W tygodniu sobie popstrykam. a co !
nie mogę się na wasze napatrzeć:-)

Manta nie ma się co bać i wstydzić wrzucaj fotę, bo każda lubi oglądać brzusie innych mam
Ja swoją fotkę teraz chyba dopiero wrzucę w 20 tygodniu, tak sobie pomyślałam

reklama
Do góry