reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Manta no to dawaj zdjęcie, nie ma się nad czym zastanawiać, bo marzec minie i nie zdążysz :-)
kamilaedi kiedyś stwierdziłam, ze wyglądam na 7 mies. to znajomy stwierdził: eee tam, po prostu się przejadłaś :-p

doooobrze, doooobrze. Najpierw musze zrobić zdjęcie i przeczytać jak takowe się zamieszcza. :-) po weekendzie jak zrobimy porządeczek w aparacie wezmę się za to. Słowo...tego...no... jak mu tam? Harcerza :cool:
mam jakies opory przed umieszczaniem swoich zdjęć prywatnych na takich ogólnodostepnych forach itp.
Ja nawet facebooka nie mam i nk;o

Ale fakt - przyda się "bębenkowa" pamiątka.

Ostatnia edycja:
Manta a jestes w grupei prywatnej? Tam ewentualnie mozna dac fote i nikt poza nasza gasrtka nie moze tam wejsc ;-)
Ale co to za frajda zrob tak by nie bylo widac twarzy i otoczenia jak cie to krępuje i wstawiaj bębenek :-D

no własnie ja w grupie nie jestem.
Nie przeszkadza mi pokazanie mojej mordziuchny itp... chodzi o sam fakt zamieszczania zdjęc... nawet samego bębenka... jakoś nie jestem przekonana, by tak oficjalnie i na forum gdzie kazdy kuka wrzucac jakiekolwiek zdjęcia.
Pozazdrościłam wam tych zdjęć. W tygodniu sobie popstrykam. a co !
nie mogę się na wasze napatrzeć:-)

Manta nie ma się co bać i wstydzić wrzucaj fotę, bo każda lubi oglądać brzusie innych mam
Ja swoją fotkę teraz chyba dopiero wrzucę w 20 tygodniu, tak sobie pomyślałam

reklama
Do góry