reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Atan niezły brzuszek! No i mnie powaliło, że tak mało przybrałaś ;-)

Angel no co Ty marudzisz - ciężarówka jak sie patrzy :tak:

ja się juz ledwo dopinam w płaszczu , w którym śmigalam poprzednio do 7 miesiąca :baffled: ale za to teściowa mnie pociesza, że teraz to mi brzuch tylko rośnie, a tak poza tym dobrze się trzymam ;-)

Dziewczyny śliczne brzuszki :tak:
Mata dobra teściowa :-D

A ja jak patrzę na te wasze krągłości to zaczynam się martwić że mój jakiś taki mały , i jeszcze mam wrażenie że ostatnio się zmniejszył . Dobrze że choć czuje ruchy bo tak to już bym pewnie panikowała :-D

ja tam cala rosne :wściekła/y: dzis musze sobie fotke tez strzelic :-)

angel- super wygladasz!! i piesio tez fajny :-)
tak piszecie o tym slodkim ja tez bym jadla i jadla i jadla slodkie a akurat nic nie mam.... a wy tu o slodyczach tylko:baffled:

no bo ja nie licze tego ze w pierwszym trymestrze schudlam do 84 kg a potem spowrotem wrocilam do starej wagi ;-) wiec tego nie licze ;-) tylko od tego jak test ciazowy byl pokazala waga 87 i tego sie trzymam ;-) i ciesze sie ze nie tyje zbytnio choc zaczynam bo przed wczoraj jeszcze w 88 bylo na wadze a od wczoraj 89 i 89,7 wiec tyje :szok: ale nie powiem dzisiaj maz mnie zaskoczył i kupił w kfc jedzonko wiec sie najadlam ze hej teraz zdycham ;-)

Mini ja teściową złotą mam - serio :tak: a brakiem większych krągłości to bym się nie martwiła - pomyśl o ile lepiej zniesie ciąże Twoja skóra na brzuchu ;-)

a co do przyrostu wagi to najlepiej ważyć sie rano po odwiedzinach w toalecie (przed śniadaniem itp.). U mnie jest 5,5 kg do przodu, z tym że w pierwszym miesiącu przytyłam 3 kg (które zrzuciłam miesiac przed ciążą), więc i tak nie jest źle (poprzednio juz miałam z 7-8 kg do przodu :baffled:)

Mata I dobrze że takie teściowe istnieją :-)
Przy Borysku też miałam mały brzuch ale mimo wszystko jak porównuję tą moja maliznę to jakoś tak blado wypada :sorry2:
Jutro się idę ważyć ciekawe ile po tych późnych kolacyjkach we mnie zostało :szok:

a ja mam juz rozstempy :szok: no ale coz oliwki i kremy zbytnio nie działaja ale wazne ze dzidzia rosnie ;-) a co do płaszcza to ostatnio kupiłam w lumpeksie kurtke bo juz w swoja nie wchodze niestety w pasie mi niezle przybyło... bo z 89 do 119 troche jest...

reklama
To na porządnie..
Zaczynamy 18 tydzień..

IMAG0240.jpg

Do góry