reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

No to kochane Ja wstwię swój brzucholek :) Snapshot_20111007.jpg

reklama
Gosiek śliczny okrąglutki brzuszek,

a ja dziś dziewczyny wrzucę fotkę bo dokonałam odkrycia w sweterku, mój brzuch na prawdę już widać hehe, co prawda jutro robię moją co tygodniową fotorelację, ale co mi tam, takie odkrycie, że się pochwalę :)
IMG_0933.jpg

Anulek, Gosiek śliczne brzuszki - ciążowe bez dwóch zdań!

A to moja foto-relacja, dziś zaczynam kolejny tydzień, więc fotka na koniec 19 tc musi być ;-)

page.jpg

tylko zdjęcie zamazane, ale po 15 minutach prób zrobienia fotki juz odpuściłam dalsze próby... u nas tak ponuro, że aparat ostrości nie chciał złapać, a w korytarzu musimy zrobic centralne światło i nie było jak doświetlić brzuszka...

no no Mata ty to już prawie piłkę lekarską nosisz :) a gdzieś tu pisałaś niedawno że masz taki jeszcze mały i z Dobrusią już był taki duży !!! :szok: ja tam w szoku jestem taki wielki brzuszek masz :-)

reklama
Do góry