reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Atomówka, ale wystrzeliłaś :szok:;-):rofl2: cudny brzusio :tak:

a mi znów jakoś specjalnie nie rośnie, nawet teściowa stwierdziła, że nie rośnie tak szybko jak z Dobrusią :sorry2: ale może to i lepiej, bo lżej mi będzie :-p

No dziewczynki brzuszki śliczne :) Niedługo będziemy piłki lekarskie nosić przed sobą :) jeszcze, jeszcze 10-13 tygodni ;) na Święta się turlać pod choinką będziemy :)

no atomowka pokaźna różnica :) u mnie 17 tydzien i tak wywaliło brzuszek :) niedawno wam pisałam że +4 cm a teraz kolejne +3cm noo czasami jestem przerażona jak tak dalej pójdzie to za miesiąc będe sie turlac :D

Zdjęcie0839.jpgZdjęcie0840.jpgZdjęcie0841.jpg dzisiejszy brzusio

reklama
anula z bliska bo robie telefonem i sama bo meza sie doprosic niemogeod poczatku ciazy potem bedzie jojczal ze zadnych zdiec niemam hehe bo niewie ze robie sobie sama ;)

Do góry