reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

atan- super ci rosnie ten brzucho :))

a oto moje cotygodniowe foto... moj nie urosl, wrecz mam wrazenie, ze jest mniejszy

po kolei 14tydz, 15tydz, 16tydz

Załączniki

• DSCF5980.jpg
    DSCF5980.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 51
  • DSCF5986.jpg
    DSCF5986.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 55
  • DSCF6007.jpg
    DSCF6007.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Kamila wida, e jesteś szczuplutką osobą, a brzuszek masz bardzo proporcjonalny i niesamowicie ciążowy! Do swojej sylwetki wyglądasz jak kobieta w ciązy bez dwóch zdań ;)

reklama
kamilaedi jak nie rośnie jak rośnie,śliczne mieszkanko ma maluszek

a to mój brzuszek
DSC00342.jpgDSC00378.jpg
13 t 16 t 4 d

ja powiem,że nie widzę aby coś urósł

Do góry