reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

Jakie piękne domki!!! rewelka :-) U mnie też powolutku coś zaczyna się 'wykluwać'. Mam nadzieję, że za parę dni będę miała się w końcu czym pochwalić, wówczas wstawię jakieś fotki.

Maritek
, widzę, że wierzysz w to, że kształt brzucha może mieć związek z płcią dziecka... czy mogłabyś coś więcej o tym napisać? wytłumaczyć ew. zależność? Dziękuję!

Ostatnia edycja:
reklama
gagucha musisz się cofnąć kilka stron, była już między nami dyskusja na ten temat, a zdania są podzielone :-)
miska moim zdaniem urósł, widać różnicę :-) wypchnął się i zaokrąglił :-)

Ostatnia edycja:
dziękuje dziewczynki,powiem,że ja nie widzę różnicy,brzuszek mam mały bo z Agą to już naprawdę był wielkich rozmiarów,aby tylko maluszek zdrowo rósł,o tym tylko myslę

Dziewczyny macie śliczne Brzuszki :) wkońcu i ja zebrałam odwagę i wstawiam swoje - 1 zdjęcie jest sprzed ciąży (wakacyjne) drugie z końcówki 17 tygodnia (ten biały duży brzuch idzie odrazy rozpoznać ;))

Także widać kg, które doszły od początku ciąży i ciężką pracę, która mnie czeka, żeby spalić pierożki ;)

Załączniki

• DSC03215.JPG
    DSC03215.JPG
    29,3 KB · Wyświetleń: 65
  • Nowy obraz.png
    Nowy obraz.png
    51 KB · Wyświetleń: 54
Lina masz śliczny ciążowy brzuszek .. ani za duży ani za mały... taki w sam raz :tak: Na pewno szybko zrzucisz pierożki , biorąc pod uwagę jaka jesteś szczupła na pewno masz super przeminę materii

reklama
Do góry