reklama
Perelandra
Fanka BB :)
znalazłam kabelek to wstawiam fotkę, do szczupłych nie należę, bo przed ciążą przytyłam jakieś 4 kg ale żeby aż tak...
Zobacz załącznik 393110
Zobacz załącznik 393110
maritek
Aktywna w BB
wow Perelandra u ciebie też niezły domek :-) no ale jesteś 2 tyg przede mną, może mój też tak będzie wyglądał już niedługo jak narazie z wszystkich fotek mam chyba najmniejszy :-(
Bozienka24
prenelanda no sliczny brzuszek i juz caqlkiem calkiem spory
Angel.
Zwierzoholik;)
Perelandra SUPER :-)
Mamy bardzo podobny typ domków hihi
Mamy bardzo podobny typ domków hihi
kamilaedi
Perelandra- super brzuchol masz a jaki juz duzy :-)
dziewczyny super brzuszki!!
kurcze na tym etapie to chyba sie nie sprawdza ta teoria, bo przynajmniej u ivi taka sliczna pileczka do przodu bez zadnych boczkow to na chlopca, a przeciez ivi ma miec corcie...hmmm sama nie wiem, moze to pozniej mozna dopiero wnioskowac...
a moze jak tak szybko wypycha do przodu to wlasnie na chlopca, ale przeciez i Bozienka ma miec podobno dziewczynke...hm...nie sprawdza sie zatem......
kurcze na tym etapie to chyba sie nie sprawdza ta teoria, bo przynajmniej u ivi taka sliczna pileczka do przodu bez zadnych boczkow to na chlopca, a przeciez ivi ma miec corcie...hmmm sama nie wiem, moze to pozniej mozna dopiero wnioskowac...
a moze jak tak szybko wypycha do przodu to wlasnie na chlopca, ale przeciez i Bozienka ma miec podobno dziewczynke...hm...nie sprawdza sie zatem......
reklama
Angel.
Zwierzoholik;)