reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

anula :-D :-D :-D
Ja wiem chcialam juz jakas kropke sobie na twarz walnąć bo masakra :-D Ale innego lustra tu nie mam by sobie normalna fotke do lusterkowa strzelic :confused2:

Bozienka.. Brak mi słow normalnie :szok: PRZEPIĘKNY!
Martiek bardzo ładny ciążowy brzuszek ;-)

Tez znam tylko teorie o pileczce z przodu- chlopiec, rozlany duzy na boki- dziewczynka. Tak, ze jal patrzysz od tylu to jak chopak i pila z przodu- to od tylu jakby kobieta w ciazy nie byla ;-) A dziewczynka to rozlany duzy na boki az z tylu widac ;-) W przypadkach ktore znam sie potwierdzilo.. ale wiadomo jak to jest ;-)

reklama
Dobra to zrobiłam leżącą bo z taką pozycją bedzie porównanie ;-)
Pierwsza fota widac jeszcze nadmiar tłuszczyku w górnej partii brzucha :confused2:
Druga juz zrownany poziom brzucha z lekko uniesionym dołem..
Ostatnia dzis...

Załączniki

• brzuszki .jpg
    brzuszki .jpg
    8,1 KB · Wyświetleń: 80
Ostatnia edycja:
To moja poprzednia ciąża wyszystkim teoriom przeczy ... Brzuszek miałam rozlany ( nie piłeczkę ) a do tego we wszystkich kalendarzach wychodziło mi że będzie dziewczynka :-D

Maritek ładny brzuszek Ci rośnie

Bożenka to wogóle cud miód i orzeszki.

Ja znam taką samą teorie jak ivi że jak brzuszek rośnie tylko w brzuszku to chłopiec a jak rosną też boczki i na boczki to dziewczynka. Narazie sie koleżnaką sprawdza. A mi prorokuje chłopca bo tylko mi do przodu rośnie a na boki wcale.

reklama
Do góry