reklama
Bozienka24
Fanka BB :)
maritek bardziej szpiczasty chlopak okragly dziewczynka ale niezawsze sie to sprawdza
maritek
Aktywna w BB
oo to ja mam szpiczasty, na wysokości pępka jest taki śmieszny Tobie za to wróży dziewczynkę, zobaczymy czy się sprawdzi
Bozienka24
przy synku mi sie sprawdzilo mialam szpiczasty bardziej wlasnie na wysokosci pepka a teraz faktycznie jest bardziej okragly
maritek
Aktywna w BB
zobaczymy, może brzuszki jeszcze zmienią wygląd :-) mój chyba jeszcze za płaski żeby wnioskować :-) z resztą sama nie wiem co bym wolała, z jednej strony chłopca, z drugiej dziewczynkę :-)
Bozienka24
maritek niewazne co wazne zeby bylo zdrowe a marzyc nam sie moze
maritek
Aktywna w BB
dokładnie, masz rację, ale myślę że każda z nas jakoś inaczej wyobraża sobie macierzyństwo, jedna z chłopcem druga z dziewczynką, ma się jakąś intuicję z jednej strony marzy mi się chłopiec, bo dostanie imię po moim dziadku za którym bardzo tęsknię, z drugiej dziewczynka, bo w rodzinie mojego narzeczonego rodzą się sami chłopcy i boję się że nie będzie mi nigdy dane urodzić dziewczynki :-)
maritek
Aktywna w BB
haha no to co osoba to teoria :-) no nic, jeszcze 3 tygodnie do usg, może lekarz uchyli rąbka tajemnicy, ostatnio powiedział że zarys widać ale nie chce nas nastawiać przedwcześnie :-)
reklama