reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

reklama
zobaczymy, może brzuszki jeszcze zmienią wygląd :-) mój chyba jeszcze za płaski żeby wnioskować :-) z resztą sama nie wiem co bym wolała, z jednej strony chłopca, z drugiej dziewczynkę :-)

dokładnie, masz rację, ale myślę że każda z nas jakoś inaczej wyobraża sobie macierzyństwo, jedna z chłopcem druga z dziewczynką, ma się jakąś intuicję ;) z jednej strony marzy mi się chłopiec, bo dostanie imię po moim dziadku za którym bardzo tęsknię, z drugiej dziewczynka, bo w rodzinie mojego narzeczonego rodzą się sami chłopcy i boję się że nie będzie mi nigdy dane urodzić dziewczynki :-)

ja znam inne opinie o brzuszku - jeśli wystaje do przodu taka piłeczka, to chłopiec, a jeśli rozlewa się wokół talii i jest taki bardziej rozlazły - to dziewczynka:)

haha no to co osoba to teoria :-) no nic, jeszcze 3 tygodnie do usg, może lekarz uchyli rąbka tajemnicy, ostatnio powiedział że zarys widać ale nie chce nas nastawiać przedwcześnie :-)

reklama
Angel mój jest taki sam :-D jakby miał klapki na oczach....

Bozienka śliczny masz ten brzuszek

co do kształtów brzuszka to jeszcze wszystko może się zmienić

Do góry