reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
anula, ivi,- super macie burzole, a chude jestescie laski ... tez bym tak chciala:)

ivi- super ta prege mialas .... najbardziej podoba mi sie to koleczko na pempku

angel, bozienka- moge sie przylaczyc do klubu 'malpek'?- ja tez nienadanrzam z goleniem! jakas masakra, niedosc, ze odrastaja jak szalone to sa duzo mocniejsze-wiecie twardsze i grubrze...

kamila zapraszamy otworzymy klub malpek ;) umnie tez mocniejsze grobsze i czarniejsze ;) ehh czyzbym jutro zaczela 17 tc z @ a 18 z usg ktore sie uczymuje od poczatku hmmmmm :)

Pochwalę się i ja moim tłuszczowym brzucholem
Co prawda ostatnio wcale nie rośnie, ale fotkę ostatnią robiłam chyba z msc temu więc jakaś różnica będzie

Fotka z 19.08

Fotka z dziś

reklama
ivi piękny brzuszek, nie moge się napatrzec...
Atomówka jak nie rośnie jak rośnie... róźnice widac gołym okiem. Piekny jest. I wcale nie jest tłuszczowy. mój jest podobny do tego twojego z pierwszego zdjęcia. i wcale nie uważam go za tłuszczowego. Owszem jak siedze to mam wałeczki ale modelką nie jestem więc tłuszczyk też mile widziany (w zimie cieplej) a nie sama skóra i kości. :D Więc nie narzekaj. Piekny jest :D

Do góry