reklama
kamilaedi
Fanka BB :)
anula, ivi,- super macie burzole, a chude jestescie laski ... tez bym tak chciala
ivi- super ta prege mialas .... najbardziej podoba mi sie to koleczko na pempku
angel, bozienka- moge sie przylaczyc do klubu 'malpek'?- ja tez nienadanrzam z goleniem! jakas masakra, niedosc, ze odrastaja jak szalone to sa duzo mocniejsze-wiecie twardsze i grubrze...
ivi- super ta prege mialas .... najbardziej podoba mi sie to koleczko na pempku
angel, bozienka- moge sie przylaczyc do klubu 'malpek'?- ja tez nienadanrzam z goleniem! jakas masakra, niedosc, ze odrastaja jak szalone to sa duzo mocniejsze-wiecie twardsze i grubrze...
Bozienka24
kamila zapraszamy otworzymy klub malpek umnie tez mocniejsze grobsze i czarniejsze ehh czyzbym jutro zaczela 17 tc z @ a 18 z usg ktore sie uczymuje od poczatku hmmmmm
kamilaedi
atomowka- ja tam widze roznice- rosnie rosnie domek maluszka :-)
Bozienka24
a ja tam niewidze zadnego tluszczyku tylko brzusio ktory rosnie duzyyyy sliczny
reklama
pinula30
ivi piękny brzuszek, nie moge się napatrzec...
Atomówka jak nie rośnie jak rośnie... róźnice widac gołym okiem. Piekny jest. I wcale nie jest tłuszczowy. mój jest podobny do tego twojego z pierwszego zdjęcia. i wcale nie uważam go za tłuszczowego. Owszem jak siedze to mam wałeczki ale modelką nie jestem więc tłuszczyk też mile widziany (w zimie cieplej) a nie sama skóra i kości. Więc nie narzekaj. Piekny jest
Atomówka jak nie rośnie jak rośnie... róźnice widac gołym okiem. Piekny jest. I wcale nie jest tłuszczowy. mój jest podobny do tego twojego z pierwszego zdjęcia. i wcale nie uważam go za tłuszczowego. Owszem jak siedze to mam wałeczki ale modelką nie jestem więc tłuszczyk też mile widziany (w zimie cieplej) a nie sama skóra i kości. Więc nie narzekaj. Piekny jest