reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

Tunia przez koszulkę to widac podobnie ja mój
Choc ja mam wrażenie,że od kilku dni to mam codziennie większy brzuchol. Zobaczymy co jutro powiem mój chłop, nie widział mnie 4 dni i jestem ciekawa co on powie

reklama
A mi dzisiaj sie cos ubzdurało ze mam ten brzuchol coraz mniejszy:)
Ale dla sprawdzenia wlozylam spodnie w ktore dwa tygodnie temu jeszcze sie miescilam a dzisiaj juz niestety brzuchol mi wystaje:)

kamilaedi poprosze zdjecie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A mi dzisiaj sie cos ubzdurało ze mam ten brzuchol coraz mniejszy:)
Ale dla sprawdzenia wlozylam spodnie w ktore dwa tygodnie temu jeszcze sie miescilam a dzisiaj juz niestety brzuchol mi wystaje:)

kamilaedi poprosze zdjecie:)

mam to samo wrażenie,że brzuszek mój stanął w miejscu i nie rośnie,bo ja nie widzę różnicy

mój brzuszek z 7t 6d

9t 4d

oraz z dzisiaj 14t 2d

ale powiem wam że ja również nie widzę różnicę żeby rósł, jedynie że na zdjęciach właśnie widać, bo tak to, to mi się wydaję że jest wciąż taki sam i stoi w miejscu :))

Ostatnia edycja:
laspetunia rosnie rosnie Ci ten brzuchol :-)

ja dzis sobie tez strzelilam fotke, pierwsza jest z zeszlego tygodnia a druga dzisiaj :)

Załączniki

• DSCF5980.jpg
    DSCF5980.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 64
  • DSCF5986.jpg
    DSCF5986.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Dziewczyny pieknie....
Lastpetunia Piękny.... taaaki duży... tylko sie po nim głaskac.
Kamilaedi ja różnice widze. Więc rośnie i to sporo jak to tylko tygodniowy przyrost.

Ja jutro musze fote też strzelic bo ostatnio troche to zaniedbałam. Mój brzucholek ma tydzień żeby się ładnie zaokrąglił :D Bo za tydzień mam już zjazd w szkole. I chciałabym żeby było widac już ładny brzuszek żeby poinformowac przyjaciół bez zbednych słów. Bo jak narazie o ciąży wie tylko jedna najbliższa koleżanka ze studiów, a poza tym nikt, mimo że letnią sesje zdawałam już ze świadomością że jestem w ciąży :d

Do góry