reklama
kamilaedi
Fanka BB :)
tunia- bardzo fajny ten twoj brzusio juz zaczyna sie rozpychac malenstwo
ja mam wrazenie, ze moj sie robi wiekszy, juz czas zeby sie pokazal
ja mam wrazenie, ze moj sie robi wiekszy, juz czas zeby sie pokazal
A mi dzisiaj sie cos ubzdurało ze mam ten brzuchol coraz mniejszy
Ale dla sprawdzenia wlozylam spodnie w ktore dwa tygodnie temu jeszcze sie miescilam a dzisiaj juz niestety brzuchol mi wystaje
kamilaedi poprosze zdjecie
Ale dla sprawdzenia wlozylam spodnie w ktore dwa tygodnie temu jeszcze sie miescilam a dzisiaj juz niestety brzuchol mi wystaje
Ostatnio edytowane przez moderatora:
miska271
A mi dzisiaj sie cos ubzdurało ze mam ten brzuchol coraz mniejszy
mam to samo wrażenie,że brzuszek mój stanął w miejscu i nie rośnie,bo ja nie widzę różnicy
mata-kow
mama do kwadratu :)
mam to samo wrażenie,że brzuszek mój stanął w miejscu i nie rośnie,bo ja nie widzę różnicy
i u mnie takie samo wrażenie. Brzuch stoi w miejscu, martwi mnie to trochę... za tydzień wizyta, mam nadzieję, że do tego czasu poczuje chociaż kopniaki, to będę spokojniejsza...
lastpetunia
Angel.
Zwierzoholik;)
Ojojo ależ różnica jest ogromna!
Piękny
Piękny
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
lastpetunia, pięknie rośnie brzuszek I spodnie jakby znajome
kamilaedi
reklama
pinula30
Dziewczyny pieknie....
Lastpetunia Piękny.... taaaki duży... tylko sie po nim głaskac.
Kamilaedi ja różnice widze. Więc rośnie i to sporo jak to tylko tygodniowy przyrost.
Ja jutro musze fote też strzelic bo ostatnio troche to zaniedbałam. Mój brzucholek ma tydzień żeby się ładnie zaokrąglił Bo za tydzień mam już zjazd w szkole. I chciałabym żeby było widac już ładny brzuszek żeby poinformowac przyjaciół bez zbednych słów. Bo jak narazie o ciąży wie tylko jedna najbliższa koleżanka ze studiów, a poza tym nikt, mimo że letnią sesje zdawałam już ze świadomością że jestem w ciąży :d
Lastpetunia Piękny.... taaaki duży... tylko sie po nim głaskac.
Kamilaedi ja różnice widze. Więc rośnie i to sporo jak to tylko tygodniowy przyrost.
Ja jutro musze fote też strzelic bo ostatnio troche to zaniedbałam. Mój brzucholek ma tydzień żeby się ładnie zaokrąglił Bo za tydzień mam już zjazd w szkole. I chciałabym żeby było widac już ładny brzuszek żeby poinformowac przyjaciół bez zbednych słów. Bo jak narazie o ciąży wie tylko jedna najbliższa koleżanka ze studiów, a poza tym nikt, mimo że letnią sesje zdawałam już ze świadomością że jestem w ciąży :d