reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

Hehe widzę wątek leży odłogiem - każdej już za ciężko by baloniki uwieczniać ;)
A sobie wstawie bo śmiesznie wygląda juz moj brzus- ewidentnie schowana piłka;)
Strasznie tak nabrzmial, jakby mial zaraz pęknąć!
I sorry za twarzowe- to nie tak, ze sie zaniedbuje porpostu czyszczenie kosmetyczki i stwierdzilam, ze nie mam juz czym sie malowac :no: A, ze wydatkow sporo musze poczekac na jakies lepsze czasy i uzupelnic zapasy ;-) A pomyslec, ze kiedys na ulice bez make upu nie wyszlam! Alez sie człekowi priorytety zmieniaja, szczegolnie jak sie ledwo kula ;-)

Start 38 tydzien

DSC00135.jpg

reklama
Angel zapewniam Cie ze bez makijazu wygladasz bardzo dobrze:-)musiala bys mnie zobaczyc:szok::-)
A brzus cudny, naprawde jak bys tam pileczke upchnela:-D

Angel, gdzie ty ten swój brzuś chowasz? Jak siedzisz taka mała piłeczka się z niego wydaje :)) a bez makijażu ślicznie wyglądasz :*
Kadza fiu fiu ładna kobietka z ciebie i brzusio jaki duży, slicznie!!! :))

Angel, Kadza ale ladnie wyglądacie kobietki :-D:-D

A gdzie reszta się ukrywa, no pokażcie brzuszki :)))) Ja to mam taki wypasiony obwisły a feee :-D:-D:-D

Kadza ale ładnie wyglądasz :))

Właśnie tak smieszne.. jak sobie w domku siedze to tez tak brzuch mi nie przeszkadza..a potem wyjde na miasto i kazda witryna moja bo nie moge uwierzyc, ze to ja w tym odbiciu jestem :szok: A ludzie sie na mnie gapia jakbym miala zaraz pasc i urodzic :crazy::-D

reklama
Angel, kadza rzeczywiście piłeczki chyba powkładałyście pod te sweterki ;-) A wyglądacie ślicznie i piszę to całkiem szczerze, a nie dla zasady :-)

Do góry