reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Ja też smarowałam - jedyne czego się dorobiłam, to podrażnienie, bo się okazało, mam uczulenie na krem :dry:
I nie przejmuję się nimi ani trochę - wiem, że zbledną. Opalenizna mi raczej nie grozi, bo ja z natury bladzioch a słońce to mnie zawsze na raczka urządzi (nawet przy kremach z wysokimi filtrami), ale ma to ten plus, że rozstępów też nie widać (mam już kilka starych na ramionach z czasów dojrzewania)

agusia jeansy ciążowe (jedyne wyjściowe spodnie do ludzi - z całych dwóch w ogóle :szok:, ale drugie tylko w domu się nadają), ale są tu takie, które nadal we własnych chodzą :-D

Anula twój brzusio cudny jak zawsze :)
Ewstra malutki baloniczek, ale może jeszcze urośnie, śliczny :)
Inamorate no Hania już za kilka godzin może będzie już orzy tobie, brzusio śliczny :)
Atan Amelka ładne ma mieszkanko, ciekawe kiedy bedzie z niego chciała wyjść :)
Vill ładny brzusio, kinder suprise rośnie ładnie :)

Ostatnia edycja:
Atan dokładnie :D mi go dziewczyny polecily i w aptece pani tez chwalila , jest dość drogi a sporo idzie , ale moim zdaniem mi pomógł, zobacz moje zdjęcia wcześniejsze co dodawalam , ledwo widać jasne kreseczki, a nie jestem wogole opalona i skóra jest naciagnieta , normalnie jak jestem opalona to bardzo malusio widać. :D

Uuu poleciałyście :-)

Ewstra chyba to widać, ze w kanał weszła zmienił kształt!
Tunia drobino ale Ci bedzie dobrze w czasie porodu- no i po nim!
Villandra to żeś poleciała z tematem! Ale różnica :-)
Atan chyba wciaz rosniecie- hehe kiedy lekarz przerwie ro szalenstwo?? ;))
Inamorate- CUDO!! I ta kreska..ja mam ledwo widoczna :-( Papa piekny brzuszku iny, witak Haniu!! :-):-D

Angel no zobaczymy moze sama zechce wyjsc a jak nie to w poniedzialek dostane skierowanie do szpitala ;-) wiec jeszcze nie caly tydzien ;-)

reklama
Do góry