reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

tunia twoj maly jest i tak od kilku tygodni chyba z tego co pamietam a moj tak na zdjeciu wychodzi bo gdzies te 21kg sie schowalo, a jak m zrobil mi fote podczas ktg to mnie nie widac tylko brzuch haha

reklama
ewstra- faktycznie maly sie wydaje ten twoj brzuchol... ale sliczny jak zawsze

tunia - Mi tez sie wydaj ze twoj brzuchol sie zatrzymal, albo jakos tak fobisz fotki :-) zgrabny, ksztaltny sliczny

vill no śliczny brzuszek ;-) ale sie zmienil przez te kilka tyg ;-) zato mnie pocieszyl twoj brzuszek ze nie tylko ja mam rozstempy ;-)

no taka nasza natura smarowalam czym sie dalo.. i nic to nie dalo.. ale ja sie nie przejmuje i tak ich zbytnio nie widze bo brzuszzek zakrywa i ja nic nie widze co pod brzuszkiem jest ;-) amelka zaduza ;-)

reklama
ina - slodki , zgrabniutki alez ja ci tej krechy zazdroszcze :tak:
atan - dzidzia duza ma sie wrazenie ze ci skory zaraz zabraknie - piekna pileczka i 41 tydzien :szok: szok , no i kolczykowe dziurki obecne - tak jak i u mnie :-)
vill - okraglutki bzusio , super i podziwiam a jeans , ja nie moge , niewygodne mi ... super wygladasz

co do rozstepow - dziewczyny z doswiadczenia - NIE PRZEJMUJCIE SIE po ciazy polecam zakupic bio oil i sie wcierac po kazdej cieplej kapieli- ja mialam takiesame czerwone krechy , teraz ( znaczy przed 2 ciaza) nosilam bikini i jak skora opalona to praktycznie nie widac :tak: bladziutkie kreseczki tylko jak sie przyjzysz z bliska i pod palcami czuc troszke pekniecia - wiec bedzie ok :tak::tak::tak:

Do góry