reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Joanna no ale brzunio- chyba sunkowe co, szpic sie wyraznie rysuje? :)
Mini ty mini brzuszku, ty. Krzywde na psychice nam robisz :-D
Kindzia o rzesz w trąbe, ale z ciebie chudzina! Ni ebylo tego widac po wczesniejszych fotach zupełnie. A brzucho ogromny do figurki, tylko pozazdroscic. Figurka jak lala a pekaty balon jakby doczepiony ;) Chyba na podium co? ;)

Kindzia ulalal, ale laska i brzuś cudny
Mini ciekawa jestem jak brzuś będzie wyglądał tuż przed porodem, a może wsytrzeli jakoś?

Swoją drogą faktycznie chłopięce brzuszki są takie piłkowate
Nic więcej nie rośnie, tylko piłka do przodu, zero boczków
Ciekawe czym to spowodowane jest

ajako brzuszek śliczny, ale moją uwagę też przykuła bardziej zmiana fryzury :blink: w jednym i drugim kolorze jest Ci bardzo ładnie, ale myślę, że grzywka ma w tej przemianie kluczowe znaczenie :tak: naprawdę, pasuje Ci jak ulał!

joanna-dorodny balonik :) a rozstępy zjaśnieją i nie będą tak uciążliwe :cool2: nie ma co się przejmować. Ja mam całe piersi w rozstępach i po prostu zaczynam się z nimi oswajać

Mini- brzusio rośnie w podobnie 'zawrotny'm tempie jak mój ;-) hehe Podoba mi się Twój pępek, mnie ten mój guziol wystający trochę denerwuje..:sorry2:

Kindzia26-wow, co za figura! świetne zdjęcie!

kindzia kochana ja Ci musze powiedziec ze na tym zdjeciu wygladasz jka bys miala 15 lat:-)figury pozazdroscic a brzuszek cuuudny!!!:-)
mini a ja powiem ze brzuszek juz nie mini:-)rosnie slicznie:-)

reklama
Do góry