reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Ach tu zawsze mozna "podziwiać"....

MaMicurina świetna pamiątka bedzie z sesji brzuszkowej i wiedze ze równe opcje imienia brane pod uwage.. pomyślane.. a jak baby girl wyskoczy to jakaś opcja dla niej przewidziana.. pochwal sie jak juz bedziesz miała wiecej bo bardzo fajne
Ajaco no mnie tez sie bardzie j widzisz na "czorno"
ale synek brzucha wypchał
Julcia była "łagodniejsza" dla Mamy:)
Kamila cycorami poświeciła.. takie dorodne to na dziewczynke beda... brzuszek zgrabny.

a to ja teraz sie pochwale moim brzuszkiem. nie jest to typowa pileczka bo po mojej budowie ciala to nie mozna bylo siepileczki spodziewac.no ale balonik rosnie i rosnie :) zdj z 31 i 33 tygodnia. ah no i te nieszczesne rozstepy ktore na szczescie nie przeszkadzaja mojemu mezowi :)

31.jpg33t..jpg

dla porównania pierwsze z 18 tyg drugie z 20 a trzecie 23 tydzień czwarte tydzień 25 ,28 tydz i 30 tydzień i 33 tydzień
33 tydzień.jpg

i od frontu 20 i 23 tydzień ,i 25 tydz i 28 tydzień , i 30 tydzień i 33 tydzień
33 tydzeń ..jpg

reklama
Do góry