reklama
cytrusowa85
Fanka BB :)
Kasiulka wyglądasz przepieknie...
i ze dałas rade na takim wysokim obcasie do 4 nad ranem.. fiu fiu
i ze dałas rade na takim wysokim obcasie do 4 nad ranem.. fiu fiu
anula_mm
czekając na...
Mini , Kindzia śliczne brzuszki
lastpetunia
Kasiulka na tym zdjęciu jakbyś w ciązy nie była, szlicznie wyglądałaś )
MaMicurina
kasiula super wygladalas!
V
villandra8
Gość
pere - wow jaka roznica super
gagucha- super masz ten brzuchol i ja tyz mieszcze sie w swoje spodnie jeszcze jee jee jee
MaMi - super sesja, czekam na wiecej fotek
ja wczoraj zauwazylam moje pierwsze roztepy co prawda sa bardzo malutkie aleeeeee sa i pewnie bedzie ich coraz wiecej..... ide foto cotygodniowe machnac
.............
oto i foty z dzisiaj :Zobacz załącznik 428240Zobacz załącznik 428241 bede tesknic za moim brzuszkiem.....
te na dole z zeszlego tygodnia sa ... ale chyba bez zmian w tym tygodniu
Rozstępy? No co Ty!? Popatrz na moją zeberkę niżej - piękny masz brzuszek i słusznie, że tęsknić będziesz.
gagucha- wow! niezle w swoich spodniach na tym etapie! brzuch malusi!
MaMi- Twoj tez jeden z mniejszych! swietny pomysl na fote z imieniem zawartosci brzuszka!
Pere- chyba sie podniosl i dlatego taka roznica w cm! i tak słodziak!
Kasiurek- chyba juz tak nie rosnie czy mi sie zdaje?
ahaaaa Kasiurek na zyczenie;
pokaze Wam cos...bluzeczka ta sama jak widac
foto 1- rok 2008 ciaza z Julia, 2,5 miesiaca przed porodem, blond hary:-)
Zobacz załącznik 428344
foto 2, 3 ciaza nr 2. rok 2012, rowno miesiac przed porodem, zeby nie bylo, ze nie jest wielki, to na drugim dobrze widac, ze wielki :-) hary ciemne jakies takie....matka starsza prawie o 4 lata.
Zobacz załącznik 428345Zobacz załącznik 428346
Nic nie widać , że matka starsza, za to kwitnąca to i owszem - ślicznie brzuszek rośnie.
a to ja teraz sie pochwale moim brzuszkiem. nie jest to typowa pileczka bo po mojej budowie ciala to nie mozna bylo siepileczki spodziewac.no ale balonik rosnie i rosnie zdj z 31 i 33 tygodnia. ah no i te nieszczesne rozstepy ktore na szczescie nie przeszkadzaja mojemu mezowi
Zobacz załącznik 428625Zobacz załącznik 428626
Jeszcze jedna o "nieszczęsnych rozstepach" A piękny masz brzuszek i reszta się nie liczy.
dla porównania pierwsze z 18 tyg drugie z 20 a trzecie 23 tydzień czwarte tydzień 25 ,28 tydz i 30 tydzień i 33 tydzień
Zobacz załącznik 428659
i od frontu 20 i 23 tydzień ,i 25 tydz i 28 tydzień , i 30 tydzień i 33 tydzień
Zobacz załącznik 428660
No, no ktoś tu się zaczyna w końcu zgrabniutko zaokrąglać ;-)
Przepiękna piłeczka
joanna ale strzelił przez dwa tygodnie, jest piękny
mini no cóż uwielbiam
kindzia wprawiasz w kompleksy, cudowną masz figure
a to ja z soboty przełom 34/35Zobacz załącznik 428841
Wyglądasz prześlicznie i słusznie już dziewczyny zauważyły - gdzies Ty ten brzuszek schowała To była moja pierwsza myśl ;-)
..................................................
No to ja też się zebrałam dzis rano - moja zebra z finiszu 32tc, z każdej możliwej strony
Zobacz załącznik 428887Zobacz załącznik 428888Zobacz załącznik 428890Zobacz załącznik 428891
Z rośnięciem, to chyba zależy jaki kąt ustawienia aparatu... Grunt, że maluszek rośnie i rozpycha się, na ile mu miejsca starcza ;-)
reklama
lastpetunia
vill brzuszek rosnie super ))