reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
pere - wow jaka roznica :szok: super
gagucha- super masz ten brzuchol :-D i ja tyz mieszcze sie w swoje spodnie jeszcze jee jee jee

MaMi - super sesja, czekam na wiecej fotek:-D

ja wczoraj zauwazylam moje pierwsze roztepy:eek::wściekła/y: co prawda sa bardzo malutkie aleeeeee sa i pewnie bedzie ich coraz wiecej..... ide foto cotygodniowe machnac

.............

oto i foty z dzisiaj :Zobacz załącznik 428240Zobacz załącznik 428241 bede tesknic za moim brzuszkiem.....

te na dole z zeszlego tygodnia sa ... ale chyba bez zmian w tym tygodniu

Rozstępy? No co Ty!? Popatrz na moją zeberkę niżej - piękny masz brzuszek i słusznie, że tęsknić będziesz.

gagucha- wow! niezle w swoich spodniach na tym etapie! brzuch malusi!
MaMi- Twoj tez jeden z mniejszych! swietny pomysl na fote z imieniem zawartosci brzuszka!
Pere- chyba sie podniosl i dlatego taka roznica w cm! i tak słodziak!
Kasiurek- chyba juz tak nie rosnie czy mi sie zdaje?

ahaaaa Kasiurek na zyczenie;
pokaze Wam cos...bluzeczka ta sama jak widac :-D
foto 1- rok 2008 ciaza z Julia, 2,5 miesiaca przed porodem, blond hary:-)

Zobacz załącznik 428344
foto 2, 3 ciaza nr 2. rok 2012, rowno miesiac przed porodem, zeby nie bylo, ze nie jest wielki, to na drugim dobrze widac, ze wielki :-) hary ciemne jakies takie....matka starsza prawie o 4 lata.
Zobacz załącznik 428345Zobacz załącznik 428346

Nic nie widać , że matka starsza, za to kwitnąca to i owszem - ślicznie brzuszek rośnie.

a to ja teraz sie pochwale moim brzuszkiem. nie jest to typowa pileczka bo po mojej budowie ciala to nie mozna bylo siepileczki spodziewac.no ale balonik rosnie i rosnie :) zdj z 31 i 33 tygodnia. ah no i te nieszczesne rozstepy ktore na szczescie nie przeszkadzaja mojemu mezowi :)

Zobacz załącznik 428625Zobacz załącznik 428626

Jeszcze jedna o "nieszczęsnych rozstepach" :rolleyes2: A piękny masz brzuszek i reszta się nie liczy.

dla porównania pierwsze z 18 tyg drugie z 20 a trzecie 23 tydzień czwarte tydzień 25 ,28 tydz i 30 tydzień i 33 tydzień
Zobacz załącznik 428659

i od frontu 20 i 23 tydzień ,i 25 tydz i 28 tydzień , i 30 tydzień i 33 tydzień
Zobacz załącznik 428660

No, no ktoś tu się zaczyna w końcu zgrabniutko zaokrąglać ;-)

...................................................

34tc

z Kornelem

...........................................

Przepiękna piłeczka :tak:

joanna ale strzelił przez dwa tygodnie, jest piękny
mini no cóż uwielbiam
kindzia wprawiasz w kompleksy, cudowną masz figure

a to ja z soboty przełom 34/35Zobacz załącznik 428841

Wyglądasz prześlicznie i słusznie już dziewczyny zauważyły - gdzies Ty ten brzuszek schowała :szok: To była moja pierwsza myśl ;-)

..................................................

No to ja też się zebrałam dzis rano - moja zebra z finiszu 32tc, z każdej możliwej strony :-p

Zobacz załącznik 428887Zobacz załącznik 428888Zobacz załącznik 428890Zobacz załącznik 428891

Z rośnięciem, to chyba zależy jaki kąt ustawienia aparatu... Grunt, że maluszek rośnie i rozpycha się, na ile mu miejsca starcza ;-)

reklama
Do góry