reklama
kamilaedi
Fanka BB :)
pere - wow jaka roznica super
gagucha- super masz ten brzuchol i ja tyz mieszcze sie w swoje spodnie jeszcze jee jee jee
MaMi - super sesja, czekam na wiecej fotek
ja wczoraj zauwazylam moje pierwsze roztepy co prawda sa bardzo malutkie aleeeeee sa i pewnie bedzie ich coraz wiecej..... ide foto cotygodniowe machnac
.............
oto i foty z dzisiaj : bede tesknic za moim brzuszkiem.....
te na dole z zeszlego tygodnia sa ... ale chyba bez zmian w tym tygodniu
gagucha- super masz ten brzuchol i ja tyz mieszcze sie w swoje spodnie jeszcze jee jee jee
ja wczoraj zauwazylam moje pierwsze roztepy co prawda sa bardzo malutkie aleeeeee sa i pewnie bedzie ich coraz wiecej..... ide foto cotygodniowe machnac
.............
oto i foty z dzisiaj : bede tesknic za moim brzuszkiem.....
Załączniki
Ostatnia edycja:
Perelandra
kamilaedi chyba wszystko zależy od tego jak się Dzidziuś ułoży akurat, a brzuszek i tak śliczny
MaMicurina zdjęcia super ... moja sesja była w listopadzie i dostałam 1 zdjęcie - ale tak to jest jak wszystko zostaje w rodzinie
gagucha w następnej ciąży chcę mieć taki brzuch jak Twój
MaMicurina zdjęcia super ... moja sesja była w listopadzie i dostałam 1 zdjęcie - ale tak to jest jak wszystko zostaje w rodzinie
gagucha w następnej ciąży chcę mieć taki brzuch jak Twój
Ostatnia edycja:
lastpetunia
kamila chyba brzuszek ciut urósł ale bardzo malutko ) ale i tak śliczny, ciekawe kto tam sobie siedzi )
ja juz za brzuszkiem zaczynam tesknić za brzuszkiem chociaż jeszcze jest ze mną
ja juz za brzuszkiem zaczynam tesknić za brzuszkiem chociaż jeszcze jest ze mną
kamilaedi
T bylby bardzo zadowolony jak bym miala wrozyc z brzucha to tez bym stawiala na sisiora a mam przeczucie ze dziewucha bedzie .... juz niedlugo zobaczymyKamila masz chyba bardzo podobny brzuś do mojego, a u mnie chłopak
Może i u Ciebie jakis siusiak sie ukrył ?
miska271
super pamiątka będzie
pere - wow jaka roznica super
.............
oto i foty z dzisiaj :Zobacz załącznik 428240Zobacz załącznik 428241 bede tesknic za moim brzuszkiem.....
śliczny ten brzuszek masz
Bozienka24
kamila sliczny brzuszke ehh jak ja za moim tesknie
reklama
Kasiurek1983
piekne bebzolki ;]